Home Gaming Vampire The Masquerade: Bloodhunt Early Access Founders Seizoen loopt ten einde

Vampire The Masquerade: Bloodhunt Early Access Founders Seizoen loopt ten einde

by Jos Vis

Sharkmob kondigt aan dat Bloodhunt’s Public Early Access: Founder’s Season ten einde loopt en we willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan deze eerste ontwikkelingsfase. In de loop van Early Access hebben we een enorm niveau van ondersteuning gezien van onze steeds groter wordende community met meer dan 2 miljoen aangemaakte accounts en 26 512 898 kills!

Feedback van spelers tijdens Early Access heeft Sharkmob enorm geholpen om te begrijpen waar de game schittert, maar ook waar ze nog meer focus willen leggen om te voldoen aan de hoge normen die zowel zij als ontwikkelaars als de spelers verwachten.

Het plan was om de game dit jaar te lanceren voor zowel pc als PS5, aangezien ze uit het Early Access: Founder’s Season kwamen. Op basis van de belangrijkste lessen van dit vroege seizoen hebben ze besloten de tijd te nemen die nodig is om de waardevolle feedback die ze hebben ontvangen, te verwerken en de release uit te stellen tot begin 2022. Tijdens deze periode worden de openbare servers offline gehaald.

Het Bloodhunt Founder’s Season loopt ten einde en openbare servers sluiten op maandag 22 november om 10:00 CET.

Wat betekent dit voor de gemeenschap?

 • Servers:

  Vanaf maandag 22 november om 10:00 CET worden de servers offline gehaald om ervoor te zorgen dat het ontwikkelteam zich volledig kan concentreren op de implementatie van feedback die is verzameld tijdens het Early Access: Founder’s Season.
  Alle spelers die deel hebben uitgemaakt van het Founder’s Season en last-minute nieuwkomers die lid worden voordat het seizoen eindigt, kunnen deelnemen aan exclusieve, alleen-uitnodigende tests voorafgaand aan de release.
 • Winkel:

  Vanaf 15 november om 20.00 uur CET kunnen er geen tokens meer worden gekocht in het spel.
  Bestaande in-game tokens in spelersaccounts kunnen tot 22 november om 10:00 CET in de winkel worden uitgegeven, wanneer de openbare servers worden uitgeschakeld. Alle tokens die tegen die tijd niet zijn uitgegeven, blijven op de spelersaccounts staan ​​en worden volgend jaar overgedragen naar seizoen 1.
  Iedereen die zich bij ons heeft aangesloten op de Early Access: Founder’s Season-reis, ontvangt een “Founder’s Token Pack” dat de tokens verdubbelt die tot deze aankondiging zijn gekocht. Spelers ontvangen deze extra tokens bij de lancering.
 • Gevechtspas:

  Een enorme XP-boost wordt geactiveerd vanaf 15 november om 20.00 uur CET tot de servers op 22 november om 10.00 uur CET sluiten, zodat spelers de voortgang van hun Founder’s Battle Pass kunnen voltooien.
  In-game voortgang:
 • Alle ontgrendelde en gekochte items worden overgedragen naar spelersprofielen voor de volledige lancering, samen met journaalcollecties en statistieken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: