Home Gaming YO-KAI WATCH BLASTERS verschijnt op 7 september voor Nintendo 3DS

YO-KAI WATCH BLASTERS verschijnt op 7 september voor Nintendo 3DS

by Sven
YO-KAI WATCH is terug met meer actie dan ooit in YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps en YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad. Beide games verschijnen in Europa op 7 september voor de Nintendo 3DS-systemen.

In deze nieuwe game in de YO-KAI WATCH-serie, kunnen spelers hun krachten bundelen met maximaal drie andere spelers – zowel lokaal* als online** – om samen gigantische eindbazen te verslaan met behendigheid en krachtige Soultimate-acties. Terwijl de gevechten in eerdere YO-KAI WATCH-games turn-based waren, laat YO-KAI WATCH BLASTERS je van realtime-gevechten genieten, waarmee dit de eerste actie-RPG is in de serie. Tijdens de gevechten heb je directe controle over je Yo-kai en moet je strategisch gebruik maken van hun vaardigheden en voorwerpen om enorme eindbazen te verslaan. Tijdens hun avonturen moeten spelers actierijke missies voltooien en kunnen ze meer dan 400 nieuwe en terugkerende Yo-kai ontmoeten, tot vriend maken en bestrijden.
Het trainen van je Yo-kai is van invloed op de kracht van je team tijdens gevechten. Door te trainen kun je voorwerpen en uitrustingen creëren voor je persoonlijke Yo-kai-team! Door missies te voltooien komen handige en sterkere items beschikbaar.
Elk van de twee versies van de game bevat andere Yo-kai, missies en eindbazen. Door tussen de twee versies te ruilen, kun je alle Yo-kai verzamelen! Door je game te koppelen met opgeslagen gegevens van YO-KAI WATCH 2: SkeletspokenYO-KAI WATCH 2: Gigageesten of YO-KAI WATCH 2: Droomfantomen krijg je één van de drie speciale Yo-kai om mee te strijden.
Voor nog meer speelplezier, verschijnt na de lancering van de game een update die nieuwe verhalen, Yo-kai, eindbazen en missies toevoegt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x