Home Gaming 2K kondigt Carnival Games® aan voor Nintendo Switch™

2K kondigt Carnival Games® aan voor Nintendo Switch™

by Sven

2K heeft vandaag Carnival Games® aangekondigd, de nieuwste game in de populaire reeks waarvan wereldwijd al meer dan 9,5 miljoen exemplaren zijn verkocht. De game komt op 6 november 2018 voor het eerst naar Nintendo Switch™.  Carnival Games is specifiek voor Nintendo Switch ontwikkeld en biedt plezier voor het hele gezin. Je kunt de game alleen spelen of met maximaal vier spelers tegelijkertijd, waarbij je gebruikmaakt van de unieke toegankelijkheid van de Joy-Con-controllers van het systeem. De game bevat 20 spannende en opnieuw bedachte spellen, verspreid over vier unieke spelgebieden, die zowel thuis als onderweg gespeeld kunnen worden, alleen of met familie en vrienden.

Net als bij een echte kermis laat Carnival Games spelers van alle leeftijden genieten van klassieke spellen, zoals ringwerpen (‘Paaltjesbaas’) en ballen gooien (‘Ballenderby’), evenals nieuwe attracties zoals droneraces (‘Lichtsnelheid’) en kosmisch bowlen (‘Kosmisch kegelen’).  De vier unieke themagebieden – Jungle-avonturen, Ruimtestation, Gierenkloof en Boutjes en moertjes – zorgen voor een nieuwe look-and-feel voor de games.  Spelers kunnen tickets winnen door de 20 games te spelen en die in te wisselen voor nieuwe games en outfits voor hun persoonlijke kermisgastpersonages.

Carnival Games is vanaf 6 november 2018 beschikbaar op de Nintendo Switch voor € 39,99.  Carnival Games is ontwikkeld door Mass Media Games en heeft een beoordeling van PEGI 3.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x