Home Gaming Ylands: Nintendo Switch Editie is vanaf nu beschikbaar

Ylands: Nintendo Switch Editie is vanaf nu beschikbaar

by Marc Beers

Het is tijd om aan een geheel nieuw zeevarend avontuur te beginnen, want vandaag kondigt Bohemia Interactive met veel genoegen de lancering aan van Ylands: Nintendo Switch Editie, exclusief in de Nintendo eShop. Het spel is te koop voor € 24,99 EUR en is het ultieme creatieve avonturenspel in de open wereld dat spelers de mogelijkheid biedt om door meerdere regio’s te knutselen, verkennen, vechten en zeilen.

Bekijk de lanceringstrailer van Ylands: Nintendo Switch Editie om deze unieke verkenningservaring in actie te zien:

Ylands is een low-poly avonturenspel dat zich richt op verkennen, bouwen en vechten. Avonturiers varen tussen ylands en regio’s om grondstoffen te verzamelen, gereedschappen te maken, onverwachte avonturen te ontdekken en een verscheidenheid aan dieren in het wild tegen te komen terwijl ze met vrienden of alleen de elementen proberen te overleven. Ze worden geleid door het Adventurer’s Handbook dat aan alle nieuwe leden van de Classy Adventurers Guild wordt gegeven.

Op hun eigen, volledig aanpasbare schip doorkruisen spelers zes verschillende regio’s, elk gevuld met unieke fauna, flora en willekeurige ontmoetingen die het avontuur fris en spannend houden. Ylands stelt spelers in staat duizenden items te gebruiken om mee te knutselen en te bouwen, waarbij ze een uitgebreide technologieboom doorlopen die diepte en variatie aan de gameplay toevoegt. De game introduceert spelers voorzichtig door ze te rekruteren voor de Classy Adventurers Guild, waar ze aan een ongelooflijke reis beginnen, gewapend met hun vertrouwde handboek, en naar eindeloze avonturen zeilen.

Misschien beter bekend om hun genrebepalende hits Arma en DayZ, heeft Bohemia Interactive Ylands opnieuw ontwikkeld om ervoor te zorgen dat spelers een fantastische ervaring hebben op de Nintendo Switch; of ze nu thuis of onderweg spelen. Bekijk hieronder de volledige lijst met functies:

 • Speel Ylands voor het eerst offline
  Ylands: Nintendo Switch™ Edition kan alleen volledig offline worden gespeeld, wat een primeur is voor deze serie. Na het downloaden en de eerste lancering hebben spelers geen actieve internetverbinding nodig om het spel te spelen. Alle spelwerelden, creaties en voortgang van de spelers worden lokaal opgeslagen, wat zorgt voor een soepele, ononderbroken vaart, waar ze ook spelen.
 • Eén keer kopen, voor altijd spelen
  Hoewel Ylands op pc een gratis te spelen titel is, heeft Bohemia Interactive gekozen voor een eenvoudiger, vooraf betaald premiummodel voor Ylands: Nintendo Switch™ Edition. Dit, in combinatie met het offline karakter ervan, betekent dat er geen sprake is van ‘pay-to-progress’-mechanismen, minder noodzaak om te slijpen om hulpbronnen te verzamelen en dat er geen sprake is van het genereren van inkomsten. Alle geplande updates voor het spel worden altijd zonder extra kosten meegeleverd, terwijl de optie om optionele cosmetische DLC-pakketten aan te schaffen ook wordt ondersteund.
 • Veilige singleplayer voor alle leeftijden
  Dankzij de offline structuur is Ylands: Nintendo Switch™ Edition een 100% veilige spelomgeving voor jongere spelers, zonder microtransactieprompts en zonder risico op negatieve interacties met andere spelers. Er zit geen bloederig of grafisch geweld in de game, wat het een perfecte ervaring maakt voor jongere spelers.
 • Avontuurlijke en creatieve modi
  Ylands: Nintendo Switch™ Edition is een ervaring die creatieve ontwikkeling en denkvermogen in elke fase ondersteunt en aanmoedigt. Er zijn vrijwel onbeperkte bouwmogelijkheden beschikbaar voor de speler; zowel in de meer verhaalgerichte Adventure-modus als de sandbox-georiënteerde Creative-modus. Als spelers niet vanaf het begin iets willen creëren, is het ook mogelijk om via de Nintendo eShop verschillende soorten gebouwen, schepen en zelfs huisdieren te kopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x