Home Gaming XCOM® 2 wereldwijd beschikbaar

XCOM® 2 wereldwijd beschikbaar

by Mark van Truijen

2K en Firaxis Gameshebben vandaag aangekondigd dat XCOM® 2, het vervolg op de Game of the Year * bekroonde strategie titel, nu wereldwijd beschikbaar is voor Windows PC, evenals Mac en Linux via Feral Interactive. XCOM 2 heeft critici enthousiast gemaakt met oa. InsideGamer 9+, Gamer.nl 90 en XGN.nl 90.

“Firaxis tilt de XCOM franchise naar een geheel nieuw niveau met het epische verhaal en de herspeelbaarheid vanXCOM 2, waardoor het de meest opwindende game is in de serie”, aldus Christoph Hartmann, president of 2K. “XCOM 2 is een waardige opvolger van het bekroonde XCOM: Enemy Unknown, en ontvangt nu al uitstekende reviews van critici.”

In XCOM 2 heeft de mensheid de oorlog verloren tegen de buitenaardse dreiging dat een nieuwe wereldorde op Aarde heeft gevestigd. XCOM, vroeger een geheime paramilitaire organisatie, is grotendeels vergeten en moet terug slaan vanuit de schaduw om de Aarde terug te vorderen van de alien heerschappij en de mensheid te bevrijden van hun snode plannen.

“Het XCOM 2 team heeft ernaar gestreefd om het vervolg te maken op XCOM: Enemy Unknown dat gamers keer op keer willen spelen”, aldus Jake Solomon, creative director van XCOM 2 bij Firaxis Games. “Het toevoegen van functies die de game onderscheiden van de vorige XCOM games is belangrijk voor ons, zoals een uniek nieuw verhaal, meer gevarieerde en krachtige aliens, procedureel gegenereerde levels en het ondersteunen van modden. Het team is enorm dankbaar en nederig door de positieve reacties tot nu toe, en we hopen dat we de strategie en sci-fi fans even veel plezier hebben met de game als wij hebben gehad met het maken.”

XCOM 2 is PEGI 16 en is nu verkrijgbaar voor  Windows PC voor E 49,99. XCOM 2 is ook verkrijgbaar voor Mac en Linux door Feral Interactive. Voor meer informatie kunt u terecht op www.XCOM.com, word fan op Facebook, volg de game op Twitter of subscribe op XCOM op YouTube.

Voor meer informatie over de Mac and Linux versie ga naar http://www.feralinteractive.com, Feral Interactive op Twitterhttp://www.twitter.com/feralgames of Facebook http://www.facebook.com/feralinteractive.

*XCOM: Enemy Unknown was Game of the Year in 2012 bij: GameTrailersGiantBomb, and Kotaku.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x