Home Gaming TRACKMANIA® TURBO START ZIJN MOTOREN OP 24 MAART

TRACKMANIA® TURBO START ZIJN MOTOREN OP 24 MAART

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Ubisoft® aangekondigd dat TrackMania® Turbo, het nieuwste deel in de TrackMania-franchise dat wordt ontwikkeld door Nadeo, een Ubisoft-studio, op 24 maart 2016 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

TrackMania Turbo is ‘easy to learn, hard to master’ en omvat een arcade race-universum met time attack gameplay waarin spelers hun eigen grenzen opzoeken. De game draait om een meeslepende race-ervaring met de focus op het racen van de perfecte en snelste ronde.

Met de Trackbuilder kunnen spelers een oneindig aantal tracks bouwen, om hun vaardigheden te trainen en deze op de proef te stellen. TrackMania Turbo bevat ook 200 duizelingwekkende tracks in vier prachtige omgevingen met elk hun eigen rijstijl:Rollercoaster Lagoon, International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty.

De gloednieuwe omgeving Rollercoaster Lagoon is een tropisch paradijs, waar spelers over zonnige stranden en magnetische achtbanen moeten racen. De door fans zeer geliefde omgeving International Stadium is terug, samen met Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty. Al deze omgevingen zijn voorzien van geüpdatete graphics, gameplay, specifiek ontworpen autodesigns en een nieuwe artistieke invalshoek, die voor een visuele identiteit zorgt die spelers nog verder onderdompelt in de arcade race-ervaring.

Voor meer informatie over TrackMania Turbo, bezoek je trackmania.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x