Home Gaming Xbox viert 20 jaar gameplezier door de Halo Infinite Multiplayer Beta voor iedereen beschikbaar te maken

Xbox viert 20 jaar gameplezier door de Halo Infinite Multiplayer Beta voor iedereen beschikbaar te maken

by Pim, Sel

Bedankt dat je het 20-jarig jubileum van Xbox met Microsoft hebt gevierd!

Microsoft heeft genoten van het vieren van het 20-jarig jubileum met jullie tijdens de uitzending van vandaag, die zojuist is afgelopen. Als je het hebt gemist of het nieuws wilt bekijken, ga dan naar Xbox Wire voor een volledige samenvatting van het nieuws.

Hoogtepunten uit het nieuws van vandaag zijn onder meer:

• Als dank aan de Xbox-community voor 20 jaar support, lanceerde 343 Industries de free-to-play Halo Infinite Multiplayer Beta en Season 1 drie weken eerder, vanaf nu beschikbaar voor alle spelers op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc. Het zal later vandaag ook beschikbaar zijn via Xbox Cloud Gaming. Spelers kunnen genieten van de content van Season 1, inclusief alle maps, core modes, Academy features en Battle Pass. Voor meer details, zie hier.

• In december brengen we Power On: The Story of Xbox uit. Neem een ​​kijkje achter de schermen en ontdek het ware verhaal achter de creatie van Xbox en de 20-jarige reis die daarop volgde. Alle zes afleveringen zijn vanaf 13 december wereldwijd te streamen. Kijk hier voor meer informatie.

• Ter ere van het 20-jarig jubileum van Xbox heeft Microsoft vandaag 70+ Xbox 360- en originele Xbox games toegevoegd aan de bibliotheek met backwards compatibility op zowel Xbox One als Xbox Series X|S. Op de nieuwe consoles ondersteunen al deze games Auto HDR en vele resolutieverbeteringen. We hebben ook FPS Boost ingeschakeld voor nog meer games! Voor meer details, zie hier.

• Microsoft werkt samen met Netflix’s “Red Notice”, met in de hoofdrol Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot, om het 20-jarig jubileum te vieren en The Xbox Vault te onthullen. Voor meer details, zie hier.

• Voor ons 20-jarig jubileum heeft Microsoft samengewerkt met adidas om de allereerste console-geïnspireerde sneakercollectie ooit te ontwerpen. We zijn verheugd om de derde en laatste schoen, geïnspireerd door Xbox Series X, naar onze fans wereldwijd te brengen. Zoals veel industrieën hebben we echter te maken met wereldwijde vertragingen bij de verzending, dus het kan iets later zijn dan verwacht. We hebben binnenkort meer details over hoe fans een paar kunnen bemachtigen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: