Home Gaming SQUARE ENIX presenteert NEW HORIZON een geheel gratis update voor OUTRIDERS

SQUARE ENIX presenteert NEW HORIZON een geheel gratis update voor OUTRIDERS

by Pim, Sel

SQUARE ENIX® presenteert met plezier NEW HORIZON, een grote, geheel gratis update voor OUTRIDERS™, de intense  RPG-Shooter waarin overleven agressie vereist, van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, enSquare Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS® en JUST CAUSE®.

Bekijk hier de OUTRIDERS NEW HORIZON Spotlight:

YouTube video

De grote en geheel gratis NEW HORIZON-update van OUTRIDERS verschijnt op 16 november en introduceert vier nieuwe Expeditions, het gloednieuwe Transmog-systeem, verwijderde timers in Expeditions, nieuwe wapenskins, opnieuw gebalanceerde Classes, Skills en Mods, een vernieuwde Tiagos Expedition-winkel en handelswaar, naast vele algemene verbeteringen en updates. Deze gigantische update is het resultaat van vele maanden werk om de OUTRIDERS-ervaring voor spelers te verbeteren.

Tenslotte kunnen spelers de geheimen van Enoch verder verkennen in OUTRIDERS WORLDSLAYER, een volledige uitbreiding die in 2022 verschijnt. De volledige onthulling hiervan vindt plaats in de lente van 2022.

Bekijk hier de OUTRIDERS WORLDSLAYER-teaser:

YouTube video

“We hebben hard gewerkt om de OUTRIDERS-ervaring te verbeteren, en met de gratis NEW HORIZON-update hebben we het grootste deel van de feedback van spelers verwerkt en op basis daarvan de game verbeterd, in aanloop naar onze grote expansion in 2022 – WORLDSLAYER,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “Daarmee is dit het beste moment om te beginnen, opnieuw te beginnen, of je reis door Enoch te vervolgen in wat nu de ultieme versie van OUTRIDERS is.”

Bekijk voor meer informatie de rest van de OUTRIDERS-uitzending ‘A New Horizon’:

YouTube video

De geheel gratis OUTRIDERS NEW HORIZON-update gaat morgen live, op 16 november2021 om 18:00 uur.

OUTRIDERS is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Google Stadia en Nvidia GeForce.

Ga voor meer informatie naar: www.outriders.net

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: