Home GamingAndroid Xbox teases belangrijke aankondiging voor The Game Awards

Xbox teases belangrijke aankondiging voor The Game Awards

by Mark van Truijen

Microsoft heeft in een recente nieuwsbrief bevestigd dat het een grote aanwezigheid zal hebben op The Game Awards 2023. Volgens de nieuwsbrief heeft het bedrijf grote aankondigingen gepland voor het evenement, dat gepland staat op 7 december.

Het is momenteel onbekend wat voor soort aankondigingen Xbox zal doen op het evenement, maar we kunnen een aantal nieuwe titels van het bedrijf verwachten. Zoals opgemerkt door @Colteastwood op sociaal mediaplatform X, was de laatste keer dat Microsoft een grote aanwezigheid aankondigde op The Game Awards toen het bedrijf zijn huidige generatie consoles onthulde.

Een rapport van eerder deze maand gaf aan dat Xbox mogelijk iets groots gepland heeft voor The Game Awards. Hoewel er niet al te veel details beschikbaar zijn over wat we kunnen verwachten, kunnen aankondigingen van Xbox een aantal spellen of hardware bevatten.

The Game Awards 2023 zal een flink aantal nieuwe aankondigingen hebben, met titels als Death Stranding 2 die voor het evenement worden geteased. Larian Studios heeft ook bevestigd dat het de releasedatum voor de Xbox Series X/S-versie van Baldur’s Gate 3 op de show zal aankondigen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x