Home Gaming Xbox Store pagina voor Hollow Knight: Silksong nu live

Xbox Store pagina voor Hollow Knight: Silksong nu live

by Pim, Sel

Er zijn maar weinig spellen waar zo naar wordt uitgekeken als Hollow Knight: Silksong, en het feit dat we er op dit punt al vijf jaar op wachten, heeft de opwinding er alleen maar intenser op gemaakt. En hoewel het nog steeds zonder releasedatum blijft, is er toch wat beweging rondom het spel geweest.

Een winkelpagina voor Hollow Knight: Silksong is eindelijk live gegaan op de Xbox Store, wat betekent dat Xbox Series X/S en Xbox One spelers het spel nu aan hun verlanglijstje kunnen toevoegen. Winkelpagina’s voor de Metroidvania sequel zijn al een tijdje live op de PlayStation Store, de Switch eShop en Steam, dus spelers op alle platforms kunnen het spel nu aan hun verlanglijstje toevoegen.

De laatste keer dat we een nieuwe blik op Hollow Knight: Silksong kregen, was tijdens de Xbox Game Showcase in juni 2022, waarna Microsoft bevestigde dat het spel vóór juni 2023 zou worden uitgebracht. Vorig mei kondigde echter Matthew Griffin, de marketing- en uitgeefvertegenwoordiger van Team Cherry, aan dat het spel was uitgesteld en dat de ontwikkeling nog steeds gaande was. Sindsdien zijn er geen verdere updates over de titel geweest.

Wanneer Hollow Knight: Silksong ook uitkomt, het zal beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het zal ook beschikbaar zijn via Game Pass bij de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x