Home TVSeries 24Kitchen Highlights | Mei

24Kitchen Highlights | Mei

by Pim, Sel

DISH IS EUROPE

Miljuschka is terug met een gloednieuw programma, ‘Dish is Europe’, waarin ze je meeneemt op een foodtrip door zes Europese steden en je laat kennismaken met de meest smaakvolle hoogtepunten. Ontdek dat je niet ver hoeft te reizen om een andere culinaire wereld te ervaren. Van de beste Pastel de Nata in Lissabon tot de ‘croissant der croissanten’ in Parijs, Miljuschka verkent de gastronomische hoogstandjes van Athene, Rome, Parijs, Lissabon, Praag en Wenen, met lokale experts als gids. Verzamel de beste ingrediënten als souvenir en ontdek waar je moet eten voor de ultieme smaakervaring in Europa. Laat je verrassen door de heerlijke smaken in Dish is Europe!

Vanaf 11 mei, elke zaterdag om 20:30 uur op 24Kitchen.

JAMIE OLIVER: SEASONS

Jamie Oliver keert terug met een inspirerende serie die elk seizoen behandelt. Hij deelt zijn kennis over seizoensgebonden producten en belicht heerlijke, ongewone en soms ook gekke ingrediënten in zijn recepten. Van het kweken van eigen groenten en fruit tot het vinden van de beste producten in de supermarkt en op boerenmarkten: dit programma draait helemaal om duurzame producten uit het seizoen en biedt de handigste en smaakvolste tips over hoe je ze kunt bereiden.

Vanaf 9 mei, elke donderdag om 19:00 uur op 24Kitchen.

COME DINE WITH ME: THE PROFESSIONALS

In “Come Dine with Me: The Professionals” concurreren restaurants om de titel van het beste eetcafé in hun regio in het Verenigd Koninkrijk. Elke aflevering verwelkomen lokale restaurants hun concurrenten voor een diner waarbij ze hopen indruk te maken. Beoordelingen worden gegeven op basis van de sfeer, het eten, de service en meer. Welk eetcafé zal na het optellen van de scores de strijd winnen en de prestigieuze gouden plaat en het prijzengeld mee naar huis nemen?

Vanaf 7 mei, elke dinsdag om 19:00 uur op 24Kitchen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x