Home Gaming Xbox krijgt dit najaar ondersteuning voor toetsenbord en muis

Xbox krijgt dit najaar ondersteuning voor toetsenbord en muis

by Mark van Truijen

Microsoft is druk bezig met het verbeteren van de Xbox One en de marktpositie van de console, dit deed het al door het introduceren van backwards compatibility, het streamen van je games van Xbox one naar Windows 10. Nu komt daar dan de ondersteuning voor het keyboard en muis bij. Met deze toevoeging verdwijnt de lijn tussen de standaard PC en de Xbox rustig aan.

Spencer had zelf nog iets te zeggen of het daarna dan ook mogelijk is om PC games naar de Xbox te streamen

Ter verduidelijking het is al mogelijk om een muis en keyboard te gebruiken, enkel niet voor het gamen. Windows 10 streaming is momenteel ook nog een een richtingsverkeer, dit kan dus allemaal nog veranderen. Met deze feature zet microsoft de deuren open naar een breder publiek, plus de mogelijkheid om het op te nemen tegen PC gamers, zonder bang te hoeven zijn voor de voordelen van muis en toetsenbord. Tuurlijk zijn er mensen die het niets vinden, maar breed bekeken is het een mooie stap.

Ik zie zelf erg veel in de optie om Windows games naar je Xbox te streamen, zo hoef ik niet meer die flinke kast van zolder te halen maar kan ik gewoon in de huiskamer blijven zitten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x