That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, Xbox 360, Xbox One

Xbox Game Pass komt naar PC

Microsoft presenteert Xbox Game Pass voor pc, een nieuwe manier om je volgende favoriete pc-game te ontdekken en te spelen. Met Xbox Game Pass voor pc krijg je onbeperkt toegang tot een zorgvuldig samengestelde catalogus van meer dan 100 topgames voor Windows 10, van bekende partners als Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive, SEGA en vele anderen. We zijn bovendien van plan om nieuwe games van Xbox Game Studios al op de dag van hun wereldwijde release toe te voegen aan Xbox Game Pass. Dat geldt ook voor titels van studio’s die we onlangs hebben overgenomen, zoals Obsidian en inXile.

Meer verkooppunten voor titels van Xbox Game Studios

Pc-games van Xbox Game Studios zullen binnenkort al op de releasedatum via meerdere verkooppunten worden aangeboden, waaronder onze eigen Microsoft Store voor Windows. Naast Halo: The Master Chief Collection zullenGears 5, alle Definite Editions van Age of Empires III en III en nog te verschijnen Microsoft-titels beschikbaar zijn op Steam, waar je nu al meer dan 20 games van Xbox Game Studios vindt. We willen bovendien een nieuwe community creëren voor gamers van verschillende platforms. Daarom zullen nieuwe titels van Xbox Game Studios functies bevatten die cross-play tussen pc’s en consoles ondersteunen, waaronder voice- en tekstchat, ‘Looking for Group’ (LFG) en vriendenlijsten.

Ondersteuning voor Win32-games op Windows 10

Ontwikkelaars en gamers zijn dol op games die geschikt zijn voor Win32. Daarom leveren we volledige ondersteuning voor native Win32-games in de Microsoft Store voor Windows.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE