Home Gaming WrestleQuest komt op 8 augustus uit

WrestleQuest komt op 8 augustus uit

by Mark van Truijen

Na het uitstellen van WrestleQuest voorbij het oorspronkelijke releasedoelvenster van mei, hebben Mega Cat Studios en Skybound Games de releasedatum aangekondigd voor 8 augustus. De worstel-RPG komt uit op PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, Nintendo Switch, pc en iOS en Android (via Netflix). Bekijk hieronder de nieuwste trailer.

Als nieuwkomer in de worstelwereld beginnen spelers als een rookie en trainen ze onvermoeibaar om wereldkampioen te worden. Je zult een personage aanpassen met verschillende bewegingen, uitdagingen en entrees terwijl je vecht tegen legendes zoals Diamond Dallas Page, Jeff Jarrett en nog veel meer. Als je goed presteert, zullen sommige van die legendes je helpen in de strijd, zoals de Road Warriors die de Doomsday Device loslaten.

Met meer dan 50 uur aan content, inclusief “veel” zijmissies, lijkt WrestleQuest een enorme ervaring te zijn. Bekijk ons interview met het ontwikkelingsteam hier. Er is ook een demo beschikbaar voor pc via Steam, die updates laat zien voor de Wereldkaart, visuals en gebruikersinterface.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: