Home Gaming Quantum Error Staat nog steeds voor dit jaar gepland

Quantum Error Staat nog steeds voor dit jaar gepland

by Mark van Truijen

Het is al een tijdje geleden sinds we Quantum Error voor het laatst hebben gezien, maar ontwikkelaar TeamKill Media heeft de afgelopen weken stukjes informatie gedeeld over de kosmische horror shooter, waarbij ze functies zoals New Game Plus en een derde persoonsperspectief hebben bevestigd. Maar wanneer kunnen we precies meer substantiële updates over het spel verwachten?

Blijkbaar zal dat niet al te lang meer duren. In antwoord op een vraag op Twitter bevestigde TeamKill Media dat Quantum Error nog steeds streeft naar een lancering in 2023, zoals eerder aangekondigd, en dat het project bijna klaar is met de ontwikkeling. De studio zegt ook dat ze “binnenkort” “veel” van het spel zullen laten zien. Met een aantal grote evenementen en showcases gepland voor de komende weken, zou men kunnen aannemen dat een nieuwe trailer niet ver weg is.

Quantum Error zal als eerste worden uitgebracht op de PS5, gevolgd door een versie voor Xbox Series X/S. TeamKill Media zal ook op een later tijdstip een “afgeslankte” versie van het spel voor de PS4 uitbrengen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: