Home Gaming Ratchet and Clank: Rift Apart komt op 26 juli naar de PC

Ratchet and Clank: Rift Apart komt op 26 juli naar de PC

by Mark van Truijen

Herinner je je die geruchten over een onaangekondigde triple-A PlayStation-titel die in juli naar pc zou komen? Het is Insomniac Games’ Ratchet and Clank: Rift Apart, dat op 26 juli uitkomt voor Steam en de Epic Games Store. Er is een nieuwe trailer uitgebracht waarin enkele van de functies worden getoond waar pc-spelers op kunnen rekenen.

Overgebracht door Nixxes Software (wat al in maart werd gesuggereerd vanwege een vermelding voor een UI/UX-ingenieur), bevat Rift Apart ray-traced reflecties met verschillende kwaliteitsniveaus. Nieuw in de pc-versie zijn ray-traced schaduwen, waardoor “realistische schaduwen met natuurlijke overgangen in zachtheid” mogelijk zijn (met compatibele hardware, uiteraard).

Er is ook ondersteuning voor 21:9, 32:9 en 48:9 beeldverhoudingen voor degenen met drie monitoren, waarbij zowel gameplay als tussenfilmpjes geoptimaliseerd zijn voor ultrabrede resoluties. Je kunt ook ontgrendelde framerates verwachten en ondersteuning voor Nvidia DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS en Insomniac’s Temporal Injection. Je kunt ook Nvidia Reflex, DLAA en volledige ondersteuning voor muis en toetsenbord gebruiken.

Je kunt ook een DualSense-controller aansluiten (via een bekabelde verbinding) en profiteren van haptische feedback en adaptieve triggers. Andere controllers worden uiteraard ook volledig ondersteund. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de 20th Anniversary Armor Pack met vijf pakken geïnspireerd op eerdere titels en de vijf harnasets van de Digital Deluxe Edition. Pc-voorbestellingen krijgen ook vroegtijdige toegang tot het Pixelizer-wapen en Carbonox Armor.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d