Home Gaming WRC 6 : TROTSEER HET GEVAAR IN WRC 6

WRC 6 : TROTSEER HET GEVAAR IN WRC 6

by Mark van Truijen

Met trots onthullen Bigben en Kylotonn Racing Games de allereerste trailer van WRC 6, de officiële 2016-videogame van het FIA World Rally Championship (WRC). De game verschijnt in oktober voor PlayStation®4, Xbox One en PC/Steam.

Deze nieuwste versie is ontwikkeld door Kylotonns team van racefanaten en tilt de WRC-ervaring naar een hoger, nog realistischer en spannender niveau. De eerste trailer geeft spelers een goede indruk van de gevaren en gevarieerde omstandigheden die ze moeten trotseren. In WRC 6moeten spelers de grenzen van de extreemste tracks opzoeken voor elke mogelijke seconde tijdwinst.

Op verzoek van de community krijgt de game smallere wegen, langere speciale stages en zelfs een gloednieuwe challenge-ervaring met head-to-head Super Special Stages. WRC 6 maakt ook gebruik van Kylotonns nieuwe ontwikkeltechnologieën voor fraaiere graphics en realistischer geluid. Al deze grote verbeteringen maken van WRC 6 de beste manier om de spanning te ervaren die je als coureur voelt wanneer je onder de zwaarst denkbare omstandigheden moet presteren. WRC 6 werd al officieel aangekondigd tijdens de E3 2016 in Los Angeles (14 – 16 juni), maar de komende weken zullen nog heel wat verrassingen onthuld worden.

WRC 6 bevat alle 14 rondes van het WRC-seizoen 2016, inclusief het debuut van Rally China, alle beroemde WRC-coureurs en een groot aantal WRC 2- en deelnemers uit de Junior WR-categorie. In januari lanceerde eSports WRC, de eerste internationale online competitie van de WRC. Deze competitie gaat verder in WRC 6 met verbeteringen op het gebied van toegang, regels, en format. Hier wordt dichter bij de release meer over bekend gemaakt.

WRC 6 komt in oktober naar PlayStation®4, Xbox One en PC/Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x