Home GamingAndroid Cartoon Network organiseert samen met Machinima Live Adventure Time Card Wars-Toernooi

Cartoon Network organiseert samen met Machinima Live Adventure Time Card Wars-Toernooi

by Mark van Truijen

Om de aanstaande lancering te vieren van de mobile app Adventure Time Card Wars Kingdom – de opvolger van de succesvolle Adventure Time Card Wars uit 2015 – heeft Cartoon Network haar krachten gebundeld met Machinima voor de organisatie van het live toernooi Let’s Play Flooping Card Wars! Machinima is de eerste, wereldwijde Many2Many programmeerservice voor fans en gamers.

Het livestream event wordt gepresenteerd door Machinima op vrijdag 15 juli om 21:00 uur CET en is de ultieme showcase van Adventure Time Card Wars Kingdom voor kinderen en volwassenen van de franchise. Vier top gametalenten van Machinima, ChimneySwift11, JeromeASE, CavemanFilms en TJ Smith Gaming, nemen het op afstand tegen elkaar op in een intense strijd. Elk van de drie rondes van het toernooi bestaat uit twee wedstrijden en de winnaar van de derde ronde sleept de Adventure Time Card Wars Kingdom-kroon in de wacht.

Voor iedereen die niet live kan inschakelen, is er op de YouTube-kanalen van de talenten toernooi-beeld en commentaar te zien op maandag 25 juli. Cartoon Network deelt de content ook op het eigen YouTube-kanaal voor fans en biedt daarnaast meer favoriete Adventure Time-clips.

Patricia Hidalgo, SVP & Chief Content & Creative Officer Kids EMEA en International Kids Strategy, Turner, zegt: “Bij Turner willen we de beste merkervaringen bieden voor het publiek op verschillende platforms en apparaten. Adventure Time Card Wars is een geweldig voorbeeld hoe we onze fans graag in het middelpunt plaatsen, niet alleen door verder te bouwen op hit franchises als Adventure Time, maar ook door nieuwe en spannende fan-ervaringen te bieden. Machinima is een toonaangevende partner op dit vlak en de voor de hand liggende partner voor live, competitive gaming events. We vinden het geweldig met hen te werken en de spanning rondom Adventure Time en gamefans wereldwijd verder op te bouwen.”

Don Reilley, Vice President – Hoofd van Brand Partnerships bij Machinima:
Adventure Time is een van de meest unieke en geliefde TV-shows met een geweldige fanbase, van jong tot oud. We verwachten dat alle fans van het programma zullen uitkijken naar dit unieke, epische livestream event.”

Let’s Play Flooping Card Wars
is te zien op het Twitch kanaal van Machinima, twitch.tv/machinima, op vrijdag 15 juli van 21:00 – 22:30 uur CET. Adventure Time Card Wars Kingdom, ontwikkeld door Kung Fu Factory, is het tweede deel van de populaire Adventure Time Card Wars mobile app, die wereldwijd meer dan 6 miljoen keer werd gedownload. Adventure Time Card Wars Kingdom is beschikbaar voor download in de App Store en Google Play vanaf donderdag 14 juli.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x