Home Gaming Wrath of the Lich King – Een Pandemic System Board Game nu verkrijgbaar bij Target

Wrath of the Lich King – Een Pandemic System Board Game nu verkrijgbaar bij Target

by Jos Vis

Vandaag lanceerden Asmodee en Z-Man Games World of Warcraft: Wrath of the Lich King – A Pandemic System Board Game. Het Wrath of the Lich King-bordspel combineert het plezier van het coöperatieve Pandemic-spelsysteem met de spanning van epische World of Warcraft-speurtochten voor een aangrijpende tafelervaring. Word een held van Azeroth terwijl je team van klassieke World of Warcraft-personages samenwerkt om de Lich King en zijn ondode Scourge-leger te verslaan door middel van gevechten, spannende veldslagen en fantastische missies. World of Warcraft: Wrath of the Lich King – A Pandemic System Board Game is te koop bij Target voor een adviesprijs van $ 59,99.

The Wrath of the Lich King Board Game nodigt spelers uit om naar Northrend te reizen in de wereld van Azeroth als een van de zeven legendarische World of Warcraft-helden in een reis om de Scourge en hun corrupte leider, de Lich King, te verslaan. Om hem te bereiken, moeten helden hun unieke vaardigheden gebruiken om de ondoden te bevechten en gevaarlijke missies te voltooien, waardoor de kracht van de Lich King wordt verzwakt voordat ze een climax moeten bereiken met Arthas. Beheers heldenkaarten en gebruik Quest-beloningen verstandig om kans te maken om te winnen – de Scourge is machtig, en ze zijn met veel.

“In de kern gaat Pandemic over samenwerken en het overwinnen van een grote dreiging. Het is een spel van hoop en spanning, van teamwork en strategie. Het was een spannende puzzel om die kernelementen van het spel te gebruiken en ze toe te wijzen aan een nieuw thema met meer dan levensgrote personages, een iconische schurk en een fantastische setting met World of Warcraft. , zei. “We wilden dat deze game echt heroïsch zou zijn en dat betekende dat we ons volledig moesten inzetten voor nieuwe kunst, gebeeldhouwde figuren, nieuwe game-uitdagingen en nieuwe karaktervaardigheden die allemaal bij elkaar passen om zowel een Pandemic- als een World of Warcraft-game te voelen.”

World of Warcraft: Wrath of the Lich King – A Pandemic System Board Game bevat:

  • Het Pandemic-systeem met bekende mechanica en coöperatieve gameplay, nu aangepast om het World of Warcraft-universum te omarmen. Bekende helden uit World of Warcraft hebben unieke vaardigheden die hordes ondode plaag kunnen omverwerpen – zolang ze verstandig worden gebruikt.
  • Een extra groot spelbord met iconische Northrend-locaties en -structuren, waaronder forten, tempels, slagvelden en meer.
  • Met elke setting rechtstreeks uit het spel getrokken, is het als een rondleiding door de meest fantastische (en woeste) die deze bevroren toendra te bieden heeft.
  • Legendarische World of Warcraft-personages met gedetailleerde en gebeeldhouwde plastic figuren, waaronder Thrall,
  • Warchief of the Horde; Varian Wrynn, koning van Stormwind; en Sylvanas Windrunner, Banshee Koningin van de Forsaken.
  • Ook te zien zijn klassieke helden zoals de legendarische paladijn, Highlord Tirion Fordring; stichtend lid van de dwergen Explorers’ League Muradin Bronzebeard; Lady Jaina Proudmoore; en de matriarch van de Blood Knights, Lady Liadrin.
  • Quests die spelers uitdagen om op avontuur te gaan door de bevroren woestenij van Northrend om monsterlijke entiteiten te verslaan, kwaadaardige relikwieën te vernietigen en meer. De helden van Azeroth moeten de grote bedreigingen van Northrend verslaan en de weg vrijmaken naar het fort van de Lich King, de Icecrown Citadel. Deze bedreigingen worden vertegenwoordigd door speurtochten en spelers moeten er 3 voltooien om deel te nemen aan het eindspel: de belegering van Icecrown Citadel. Voltooide missies leveren ook beloningskaarten op, zoals de krachtige Gunship Support – een held snel naar een willekeurige ruimte verplaatsen om met een dreiging om te gaan – en de levensreddende Borrowed Time, die een speler drie extra acties per beurt geeft.
  • Heldenkaarten die spelers een voorsprong geven op hun vijanden in de vorm van uitrusting voor meer aanvalskracht tijdens gevechten, speciale rijdieren waarmee spelers tijdens hun beurt meer velden kunnen verplaatsen, genezingsdrankjes om hitpoints te herstellen en nog veel meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: