Home Gaming WoW Shadowlands-content-update 9.1.5 nu live

WoW Shadowlands-content-update 9.1.5 nu live

by Jos Vis

World of Warcraft Shadowlands-spelers kunnen nu in contentupdate 9.1.5 duiken, die een hele reeks balansupdates, veranderingen in de kwaliteit van leven en meer met zich meebrengt.

Enkele van de wijzigingen en nieuwe functies in de update zijn:

  • Class Balance Changes – Een van de vele veranderingen is een verschuiving in de manier waarop schade aan het gebied van het effect (AOE) werkt. In plaats van de vorige harde limiet van vijf doelen, kunnen AOE-vaardigheden nu meer beïnvloeden, maar met afnemende schade na de vijfde.
  • New Race Customizations – Als onderdeel van de voortdurende inspanningen om spelers in staat te stellen zichzelf visueel uit te drukken, zijn er nieuwe aanpassingen voor Highmountain Tauren, Lightforged Draenei, Nightborne en Void Elves.
  • Covenant Changes – Spelers kunnen nu vrijelijk van convenant wisselen zonder cooldown of boete, en alles meenemen wat ze hebben verdiend met hun vorige convenantactiviteit.
  • Legion Timewalking – Zes Legion-kerkers gaan de Timewalking-rotatie in, zowel in heroïsche modus als in Mythic+ voor de duur van twee weken. Bovendien keert de Mage Tower terug met als beloning nieuwe kleurvarianten van de Mythic Tier 20-uitrusting!
  • Korthia Updates  – Spelers zullen een boost in efficiëntie zien met nieuwe reispunten, meer relikwie en fragmentdruppels en anima-storting op afstand.
  • Legacy Content Updates – degenen die graag oude inhoud bewerken voor mountdrops en uitrusting, zullen enkele balansupdates vinden voor solo-gameplay, waaronder raid-bazen, Island Expeditions, Warfronts en meer.
  • En nog veel meer!

Bezoek de World of Warcraft-website voor een volledig overzicht van deze content-update.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x