Home Gaming World of Warships Update 0.5.1 bevat een vloedgolf aan content en een map die zich in de nacht afspeelt

World of Warships Update 0.5.1 bevat een vloedgolf aan content en een map die zich in de nacht afspeelt

by Mark van Truijen

Wargaming kondigt haar nieuwe update voor World of Warships die op 6 november live gaat. Deze update brengt een hele hoop leuke content met zich mee. Waaronder drie nieuwe maps (waarvan eentje in de nacht afspeelt), een nieuwe game modus genaamd “Zone” en nog wat kleine verbeteringen.

Er zijn drie nieuwe maps geïntroduceerd:

–       “Northern Lights” Een in het duister afspelende map waar de Aurora Borealis (Noorderlicht) te bewonderen is.

–        “Land of Fire” heeft een Zuid-Amerikaans tintje.

–       “The Trap” is gebaseerd op het gebied tijdens de heftige historische gevechten tussen Japan en Amerika en speelt zich rondom een actieve vulkaan af.

In de nieuwe game modus genaamd “Zone” kunnen de tegengestelde teams strijden om een basis die zich in het midden van een map bevindt. Echter zal deze basis pas na twee minuten beschikbaar komen. In de “Zone” modus worden spelers geforceerd om hun oude technieken te herzien en zullen zij op de gok de open zee moeten gaan bevaren en ervaren.

Tot slot, zullen er ook nieuwe “Events”, “Challenges”, “Missions”, en “Daily Missions” worden toegevoegd. In “Ranked Battles” zullen er nog meer beloningen, in vorm van vlaggen, beschikbaar komen om jouw mede- en tegenspelers de ogen mee uit te steken. Ben je nog niet zo bekend met de game? Geen probleem, de “Introductory Missions” , die als tutorial fungeren, zijn toegevoegd zodat de nieuwe commandanten de kneepjes van het vak kunnen leren alvorens zij open zee betreden.

Voor meer informatie of om de game gratis te downloaden kun je hier terecht:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x