Home Gaming ANNO 2205™ LANCEERT ZICH NAAR DE RUIMTE OP WINDOWS PC

ANNO 2205™ LANCEERT ZICH NAAR DE RUIMTE OP WINDOWS PC

by Mark van Truijen

Anno 2205™, het zesde deel uit de strategische city-builder serie, is nu verkrijgbaar in de winkel en als digitale download voor Windows PC. Anno 2205 is ontwikkeld door Blue Byte, een Ubisoft studio, en neemt je voor de allereerste keer mee naar de maan en de ruimte. 

In Anno 2205 ontwikkel je als speler futuristische steden op aarde, die in staat zijn om missies naar de maan te organiseren om er productiekolonies op te starten. Door het koloniseren van de maan en arctische regio’s en de grondstoffen er te ontginnen om op aarde te gebruiken, zullen je steden zich ontpoppen tot bruisende metropolen. De game gebruikt een revolutionaire Session-modus die spelers toelaat verschillende sessies op zowel de aarde, maan als arctisch gebied te controleren, om zo meerdere regio’s tijdens verschillende gameplay sessies te verbinden.

De nieuwe Anno 2205 Engine versterkt het city-building aspect zodat je steden kan bouwen met wel een miljoen inwoners, op eilanden vijf keer zo groot als in vorige Anno-games. Dankzij het hoge niveau van graphics dompel je jezelf meteen onder in de levendige steden met vliegende auto’s, bedrijvige fabrieken, levendige stadions en werkende mijnen.

“We zijn trots om eindelijk de Anno fans en nieuwkomers te laten genieten van de volgende evolutie in de franchise.”, aldus Burkhard Ratheiser, Executive Producer van Anno 2205. “Na meer dan drie jaar ontwikkeling, reikt Anno 2205 niet enkel tot aan de sterren, maar is het ook de grootste Anno ooit gemaakt.”

Anno 2205 is verkrijgbaar in drie edities: de standaard editie, de Gold Edition en de Collector’s Edition. De standaard editie bevat de volledige Anno 2205 game. De Gold Edition bevat de volledige game en toegang tot twee uitbreidingspakketten die na release van de game zullen uitkomen. De Collector’s Edition bevat extra items, zoals een poster van de Maan en een exclusief artbook van 60 pagina’s. De nieuwe DLC bied je de mogelijkheid om twee extra regio’s, Tundra en Orbit, te ontdekken en zo nieuwe middelen te vergaren om je bedrijf verder te laten ontwikkelen.

Deze uitbreidingen zullen ook apart te downloaden zijn en onderdeel uitmaken van de Season Pass.

Voor spelers die hun Anno 2205-belevenis nog verder willen uitbreiden is er  Anno 2205™: Asteroid Miner: een puzzelgame voor mobiele apparaten die zowel de fans als nieuwkomers een nieuwe uitdaging biedt in het Anno-universum. Spelers kunnen ook ontgonnen materialen vanuit de app naar de PC-game overzetten om hun rijk nog verder uit te breiden.

Voor het laatste nieuws over Anno 2205, ga naar: http://annogame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: