Home Gaming World of Warcraft: Aankondiging van Shadowlands Content Update 9.2 – Eternity’s End

World of Warcraft: Aankondiging van Shadowlands Content Update 9.2 – Eternity’s End

by Jos Vis

Contentsupdate 9.2, Eternity’s End, zal de laatste grote inhoudsupdate voor Shadowlands zijn, waarmee het verhaal tot een episch einde komt wanneer de helden van Azeroth proberen de plannen van de cipier te dwarsbomen om de realiteit ongedaan te maken.

Enkele van de nieuwe functies zijn:

  • Nieuwe zone: Zereth Mortis: verken de thuisrealiteit van de First Ones, de mysterieuze architecten die verantwoordelijk zijn voor alle hiernamaals van de Shadowlands.
  • New Raid: Sepulcher of the First Ones: Spelers zullen strijden met de machtigste bondgenoten van de Jailer voordat ze de kans krijgen om het op te nemen tegen hem in een werkelijk epische ontmoeting.
  • Class Tier Sets: Elke klasse heeft een unieke pantserset geïnspireerd op de Progenitors, beschikbaar via Raids, Dungeons en PvP.
  • Nieuwe Quest Hub: Haven: Spelers zullen samenwerken met de bewoners van Zereth Mortis om hen te helpen terwijl ze het opnemen tegen de binnenvallende troepen van de Jailer.
  • Tazavesh-updates: net als bij eerdere mega-kerkers die alleen uit mythen bestaan, wordt Tazavesh opgesplitst in twee kleinere kerkers, die elk beschikbaar zijn voor heroïsche en Mythic+-moeilijkheden.
  • En nog veel meer!
YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x