Home Gaming Serenity Forge en Meridiem Games brengen een speciale boxeditie uit van Death’s Gambit: Afterlife voor Nintendo Switch

Serenity Forge en Meridiem Games brengen een speciale boxeditie uit van Death’s Gambit: Afterlife voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Uitgever Meridiem Games is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met uitgever Serenity Forge en ontwikkelaar White Rabbit om een speciale boxed edition van Death’s Gambit: Afterlife in heel Europa uit te brengen in Q1 2022. In deze uitdagende 2D-platformgame met diepe RPG-elementen nemen spelers de rol van Sorum, de rechterhand van de Dood, daagt de onsterfelijke bewakers van het rijk uit terwijl ze de eeuwige strijd doorstaan om hun ziel te zuiveren.

Meridiem Games zal in samenwerking met Serenity Forge verantwoordelijk zijn voor de productie en Europese distributie van de speciale boxed edition van Death’s Gambit: Afterlife. De doos zelf bevat een speciaal gemaakte doos met artwork van Sorum op de omslag, een uniek kunstboek en een dubbelzijdige poster.

Death’s Gambit: Afterlife is een nieuwe, uitgebreide editie van de 2D-actie-RPG-platformgame, die spelers een schat aan nieuwe inhoud biedt om te ervaren; inclusief 20 uitdagende levels (het dubbele van de originele release), 3 nieuwe eindes, in totaal 32 nieuwe wapens (van de originele 11) evenals 6 nieuwe eindbazen en een toename tot meer dan 100 talenten.

Nieuwe spelmodi zoals ‘Insanity’, ‘Heroic’ en ‘New Game +’ zijn ook toegevoegd om de gameplay-ervaring en herspeelbaarheid verder uit te breiden.

Death’s Gambit: Afterlife speelt zich af in een middeleeuwse wereld gehuld in mysterie, bewoond door onsterfelijke zielen. Spelers stappen in de rol van de Sorum, een dienaar van de Dood, en moeten nieuwe vaardigheden leren en een reeks wapens beheersen terwijl ze proberen de bron van onsterfelijkheid te vernietigen.

Spelers zullen het opnemen tegen angstaanjagende vijanden en strijden tegen legendarische bazen met behulp van een arsenaal aan wapens en krachtige vaardigheden in gevechtsscenario’s die niet alleen vaardigheid, maar ook strategie en creativiteit vereisen om te zegevieren. Door te kiezen uit zeven speelbare klassen, kunnen spelers hun personage aanpassen met nieuwe uitrusting en talenten, en hun eigen speelstijl kiezen terwijl ze zich voorbereiden om veel te sterven in een meedogenloze en meedogenloze wereld.

YouTube video

Kenmerken van Death’s Gambit: Afterlife

 • Uitgestrekte wereld – Reis door een enorme wereld van meer dan 20 prachtig weergegeven levels. Ontmoet eigenzinnige personages uit alle lagen van de bevolking en ontdek hun geheimen.
 • Metroidvania – Ontgrendel unieke bewegings- en gevechtsupgrades die de wereld openen en uitbreiden.
 • Karakterklassen – Kies uit 7 speelbare klassen, kies uit meer dan 100 talenten in de vaardighedenboom en multi-klasse om de gevechtsstijl aan te passen aan jouw voorkeur.
 • Ongelooflijke bazen – Jaag op 20 torenhoge monsters en andere legendarische wezens. Elke baas is een test van vaardigheid en vereist unieke strategieën om te verslaan.
 • Heroic Mode – Verslagen bazen ervaren een tweede wind in een exponentieel hardere heroïsche modus die direct toegankelijk is nadat ze zijn verslagen. Geef jezelf een geheel nieuwe uitdaging en beheers hun nieuwe vaardigheden.
 • Niet-lineaire verkenning – Verken niveaus en eindbazen in een niet-lineaire volgorde, ontdek zijgebieden met meer geheimen om te ontrafelen en vijanden om te zuiveren.
 • Karakteraanpassing – Rust je personage uit met meer dan 30 wapens, waaronder bogen, zeisen, langzwaarden, hellebaarden en meer. Pas aan hoe je ze gebruikt met een overvloed aan vaardigheden en upgrades.
 • Alternatieve eindes – Bepaal het lot van Sorun naarmate je verder komt in het verhaal door bepaalde doelen te bereiken en onderweg belangrijke beslissingen te nemen.
 • Crafting – Verzamel, jaag op en ontmantel items die je over de hele wereld vindt om nieuwe en nuttige uitrusting te maken voor je strijd door Siradon.
 • Levensechte partituur – Ervaar een ingewikkeld gemaakte partituur die de toon zet voor Death’s Gambit: Afterlife’s wereld met bijna 3 uur aan suggestieve muziek gecomponeerd door Kyle Hnedak.
 • New Game Plus – Voltooi Afterlife om New Game+ tussen haakjes van drie te ontgrendelen, zodat je je eigen moeilijkheidsgraad kunt instellen. Beleef Soruns reis helemaal opnieuw met nieuwe vijandige varianten en modifiers die uniek zijn voor New Game+.
 • Death’s Gambit: Afterlife wordt in Q1 2021 gelanceerd als een speciale boxed edition voor Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x