Home Gaming Wolfenstein II: The New Colossus nu wereldwijd verkrijgbaar

Wolfenstein II: The New Colossus nu wereldwijd verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Bethesda Softworks®, een onderneming uit de ZeniMax® Media groep, kondigt vandaag aan dat Wolfenstein® II: The New Colossus™, dat ontwikkeld wordt door de geprezen ontwikkelaar MachineGames, nu verkrijgbaar is voor Xbox One, PlayStation® 4 en PC. Wolfenstein II: The New Colossus knalt de actie en chaos van deWolfenstein franchise naar nieuwe hoogtes. Als BJ “Terror-Billy” Blazkowicz, sluit je je aan bij een groep verzetsstrijders met allen één gemeenschappelijk doel: de nazi’s Amerika uitkrijgen.

“De Wolfenstein franchise is één en al over-the-top action, combat en storytelling,” zegt Jens Matthies, Creative Director bij MachineGames. “Met The New Colossus, hebben we onze creatieve grenzen opnieuw verlegd en we kunnen niet wachten tot spelers zelf aan de slag kunnen met de volgende wilde rit van de reeks.”

Wolfenstein II stuurt je naar een Amerika dat onder het gezag staat van de nazi’s en waar je de dapperste leiders van het verzet rekruteert.  Je zult het opnemen tegen de nazi’s in het kleinstedelijke Roswell, Nieuw-Mexico, het voor de buitenwereld afgesloten New Orleans en post-nucleair Manhattan.  Gewapend met een indrukwekkend arsenaal volledig up te graden retro sci-fi wapens, inclusief het gloednieuwe Dieselkraftwerk, kun je je nieuwe vaardigheden testen en je een weg knallen doorheen legioenen aan geavanceerde Nazi- en über soldaten in deze first-person shooter.

Vandaag is ook de Wolfenstein II: The New Colossus Collector’s Edition verkrijgbaar, inclusief een 30 centimeter groot (1/6 schaal) William Joseph “BJ” Blazkowicz action figure, verpakt in een box, helemaal in 60s stijl. BJ wordt volledig uitgerust met een arsenaal aan accessoires om het Verzet te steunen en Amerika te bevrijden, waaronder krachtige vuurwapens, een bijl en zijn bomber jacket. Deze Collector’s Edition die in beperkte oplage wordt uitgebracht, bevat ook de langverwachte game, een exclusieve steelbook en een Blitzmensch poster.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x