Home Gaming Nintendo lanceert vandaag Super Mario Odyssey exclusief voor Nintendo Switch

Nintendo lanceert vandaag Super Mario Odyssey exclusief voor Nintendo Switch

by Mark van Truijen
 Super Mario Odyssey, het volledig nieuwe 3D-avontuur van Mario, komt vandaag exclusief uit voor de Nintendo Switch. Tegelijkertijd verschijnt ook een speciale hardwarebundel met rode Joy-Con in Mario-stijl en een downloadcode voor de game Super Mario Odyssey. De Joy-Con in Mario’s lievelingskleur zijn exclusief beschikbaar in dit speciale pakket.
Geniet voor de allereerste keer van een Super Mario-spel dat je zowel thuis op je televisie kan spelen, als onderweg in handheldstijl, dankzij de unieke eigenschappen van de Nintendo Switch. Na Super Mario 64 in 1997 en Super Mario Sunshine in 2002, komt Mario nu met een geheel nieuw 3D-avontuur. Maak een reis rond de wereld door verschillende rijken. Maak gebruik van Mario’s nieuwste vaardigheden om prinses Peach te redden uit de klauwen van Bowser… die met haar wilt trouwen! Gelukkig staat Mario er niet alleen voor, want hij hulp krijgt van zijn nieuwe metgezel Cappy. Cappy is een geheimzinnig wezen uit het hoedenrijk, dat zich in de beroemde rode pet van Mario heeft veranderd en een volwaardig en zelfstandig karakter is geworden. Met een paar eenvoudige bewegingen van de Joy-Con, kan je het legendarische petje naar de vijanden van Mario gooien om bezit van hen te nemen en hun vaardigheden over te nemen. Krijg de controle over bekende personages, zoals Goomba’s en Chain Chomps, maar ook over nieuwkomers zoals een T-Rex! Ontdek talloze geheimen en verzamel manen om de Odyssee, Mario’s luchtschip, van brandstof te voorzien.
Alle amiibo en bestaande amiibo-kaarten zijn te gebruiken in het spel en bieden hulp of toveren nieuwe outfits voor Mario tevoorschijn. Er zijn bovendien drie nieuwe amiibo-personages voor Super Mario Odyssey: Mario, Peach en Bowser in trouwkleding.
De Nintendo Switch is een unieke spelcomputer. De Nintendo Switch kan thuis worden aangesloten op tv, en transformeert direct in een handheld met een 6.2 inch HD-scherm. Ga van start met een spel in je huiskamer op televisie en speel verder waar je maar wilt!
Super Mario Odyssey en de speciale hardwarebundel met het spel liggen vanaf vandaag in de winkel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x