That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Winnaars Steep Road to the Olympics Grand Finals naar Olympische Winterspelen 2018

In samenwerking met het Internationaal Olympisch Comité en de wereldwijde Olympische TOP-partner Intel, organiseert Ubisoft een competitie voor Steep Road to the Olympics, waarvan de winnaars tickets winnen voor de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang. De gekwalificeerden worden online bekendgemaakt en nemen op 27 januari 2018 deel aan de Grand Finals in de ESL Studio in Katowice, Polen.

 

Britse speler “CheVaBarba” heeft zich via de open bèta van Steep Road to the Olympics al gekwalificeerd voor de Grand Finals. Verder strijden er drie andere topspelers van de leadersboards van het uitbreidingspakket en twee fans uit de community om de kampioenstitel op te eisen.

 

Spelers die zich voor de Grand Finals willen kwalificeren, moeten vóór 8 januari 2018 de top van de slalom-leaderboards bereiken in Steep Road to the Olympics. Per platform (PlayStation 4, Xbox One en Windows PC) kwalificeert één speler zich voor de wedstrijd.

 

Op 27 januari 2018 strijden de zes gekwalificeerden tijdens de Road to the Olympics Grand Finals, een LAN-evenement in de ESL-studio in Katowice, Polen. Tijdens de wedstrijd moeten deelnemers zichzelf in twee verschillende disciplines bewijzen, namelijk slopestyle (snowboard) en afdaling (ski). De beste deelnemer van elke discipline krijgt een uitnodiging voor een once-in-a-lifetime ervaring bij de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang. Meer details over de Grand Finals, zijn hier te vinden. De voorwaarden van de wedstrijd zijn hier te vinden.

 

Verspreid over het Olympisch dorp staan Intel-computers waar zowel bezoekers als atleten Steep Road to the Olympics kunnen spelen om de nieuwe alpine-, snowboard- en freestyle-activiteiten uit te proberen, waaronder reuzenslalom, slalom, super G, afdaling, parallelle reuzenslalom, halfpipe, snowboardcross, slopestyle, skihalfpipe, skicross en skislopestyle.

 

Het ontwikkelteam van Ubisoft Annecy* heeft Steep speciaal ontworpen voor spelers die al hun ervaringen willen delen. Dankzij de naadloze multiplayermodus gaan spelers de strijd aan met hun vrienden en bemachtigen zij een topplek op de ranglijsten. De herhalingsoptie laat spelers hun tofste tricks en rides nog een keer beleven én delen op hun sociale mediakanalen. Daarnaast maken ze op elk moment zelf uitdagingen en nodigen zij hun vrienden uit om hun beste tijd te verbreken.