Home Gaming WildStar wordt dit najaar Free-to-Play

WildStar wordt dit najaar Free-to-Play

by Mark van Truijen

NCSOFT® en Carbine Studios™ zijn verheugd aan te kondigen dat WildStar, een van de meest geprezen MMO’s van 2014, dit najaar free-to-play wordt. Carbine zal er alles aan doen om te zorgen dat WildStar van uitzonderlijk niveau blijft en biedt regelmatig updates voor een kwalitatief hoogwaardige ervaring.

Aan het begin van dit jaar hebben we de aandachtspunten voor WildStar geschetst die deze game nog beter gaan maken. We hebben daarbij de feedback van de spelers en het brengen van betekenisvolle veranderingen als uitgangspunt genomen”, aldus Mike Donatelli, product director van Carbine Studios. “We blijven ons op deze punten richten en geloven erin dat we met het opheffen van de abonnementskosten iedereen die van MMO’s houdt, of gewoon een ongelooflijke game-ervaring wil, een unieke kans bieden om WildStar te proberen”.

Na de overgang dit najaar kunnen alle spelers levellen tot 50, alle Amps en vaardigheden verwerven en meedoen in alle dungeons, raids, avonturen, shiphands en PvP. Alles in de game is open voor spelers om gratis te verkennen.

Spelers kunnen optioneel een lidmaatschap aanschaffen tegen een maandelijkse bedrag, voor handige bonussen en extra’s op het gebied XP, crafting, valuta, item drops en reputatie. Abonnees krijgen extra karakter, kostuum, bank, supply en decoratie items.

Voor de in-game store kunnen spelers met NCoin gebruiksvoorwerpen of cosmetische items kopen. In bijna alle gevallen zijn er voor de items die verkrijgbaar zijn voor aankoop via NCoin gelijkwaardige items beschikbaar voor spelers die liever tijd dan geld investeren. Een ding dat niet beschikbaar is voor aankoop is macht; voor progressie heb je zowel skills als inspanning nodig.

Dit najaar werkt Carbine, in aanvulling op de game die free-to-play wordt, aan nog meer kwaliteit van leven en content veranderingen in WildStar:

•    Speler en item stats worden gestroomlijnd; beiden worden intuïtiever, terwijl het toevoegen van high-level opties spelers meer flexibiliteit geven.
•    Het Amp systeem wordt makkelijker gemaakt om te gebruiken door het ontgrendelen van alle Amp slots.
•    Het beoordelen van kerkers en open wereld content, zodat de ervaring uitdagend is en niet al te zwaar.
•    Het veranderen van de tutorial en beginnende game ervaring voor een betere en snellere introductie.

De komende maanden deelt de studio meer details over hoe deze verandering van invloed is op de huidige en toekomstige spelers en wat de belangrijkste verbeteringen zijn die worden doorgevoerd in de game. Spelers die vanaf 15 juni 2015 een abonnement houden, ontvangen door de overgang naar free-to-play gratis exclusieve items en beloningen. Bovendien ontvangen de spelers die de game sinds de lancering hebben gesteund en hun abonnement houden gedurende de overgang nog veel meer. Voor oud-spelers stelt Carbine een uitgebreid loyalty-programma op, waarmee spelers worden beloond voor de tijd en energie die ze hebben geïnvesteerd in de game, ook al zijn ze momenteel geen abonnees.

“In het afgelopen jaar hebben honderdduizenden fantastische spelers hun feedback gedeeld en zijn ze ingelogd om WildStar te spelen”, aldus Chad Moore, creative director van Carbine Studios. “Of je nu een actieve speler bent, of iemand die in het verleden WildStar heeft gespeeld; als onderdeel van deze overgang willen we ervoor zorgen dat we jou erkennen en belonen voor het feit dat je een belangrijk onderdeel bent van deze geweldige game”.

De studio blijft regelmatig content updates bieden, door het leveren van spannende toevoegingen aan de verhalen in de game, systemen en landschappen. De overgang naar free-to-play is pas het begin van alles wat WildStar te wachten staat. Kijk voor meer informatie naar onze livestream op vrijdag 29 mei, om 19:00 uur via http://www.twitch.tv/wildstar.

Om meer te weten te komen over WildStar free-to-play en om in te schrijven voor de closed beta, bezoek www.Wildstar-Online.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x