Home Gaming WildStar Free-to-Play gesloten beta nu live

WildStar Free-to-Play gesloten beta nu live

by Mark van Truijen

Vandaag kondigen NCSOFT® en Carbine Studios™ aan dat de gesloten beta van WildStar, voor de overgang naar free-to-play, nu live is. Spelers die toegang hebben tot de gesloten beta kunnen de nieuwe en verbeterde functies in de grootste content update van de bekroonde MMO zelf ervaren.

We kunnen niet wachten tot de spelers de beta ingaan en toegang krijgen tot alle nieuwe content”, aldus Mike Donatelli, product director, Carbine Studios. “Spelers uitnodigen om al deze systemen te testen is de sleutel tot ons succes. We zijn op zoek naar de kritische feedback van deze spelers zodat wij dit najaar free-to-play kunnen lanceren”.

De WildStar gesloten beta is toegankelijk voor alle huidige abonnees van WildStar en voor niet-abonnees die een gesloten beta key hebben ontvangen. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven via de WildStar site door te klikken op de “Sign Up For Beta” button.

Een greep uit de nieuwe content en functies die beschikbaar zijn in free-to-play:

•    The Alpha Sanctum – Een nieuwe functie die spelers sneller dan ooit tevoren in de WildStar verhaallijn brengt. Met creatieve gameplay, een unieke omgeving en een boeiend verhaal introduceert de Alpha Sanctum spelers in de mysteries van Nexus op een onvergetelijke manier.

•    Madame Fay’s Fortunes – Ontdek gloednieuwe schatten met Madame Fay’s Fortunes, een spannend en willekeurig beloningssysteem dat een kleine investering kan omzetten in grote, grote shinies met behulp van ieders favoriete Lopp waarzegster, Madame Fay.

•    New Player Experience – Een vernieuwde Arkship en volgorde van aankomst verwelkomt nieuwkomers in WildStar en biedt iedereen de keuze mogelijkheid waar ze hun Nexus avontuur beginnen. Dit wordt gedaan op basis van hun MMO ervaring. De creatie van de karakters is ook aangepast, waardoor spelers beter inzicht hebben in de keuzes die ze maken en de beschikbare aanpassingsmogelijkheden.

•    Loyalty Program – Iedere speler die ooit geld heeft geïnvesteerd in WildStar door inschrijving in de game, het ontvangen van C.R.E.D.D., of door de aankoop van MTX items ontvangen nu punten binnen het Loyalty Program. Deze reward punten, die ook met terugwerkende kracht worden gegeven, bieden spelers toegang tot extra gear, items, huisdieren, rijdieren en meer.

•    Quality-of-Life – Verschillende verbeteringen voor de levenskwaliteit zijn toegevoegd, waaronder een vernieuwde sprint functie, navpoints om spelers te begeleiden naar hun volgende doel, dagelijkse beloningen voor spelers die inloggen en nog veel meer.

Bovenstaande is nog maar het topje van de ijsberg van deze enorme update. Bezoek de officiële fora voor meer informatie over WildStar en de free-to-play overgang.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x