Home Gaming Wild Woods nu op Steam’s Remote Play Together-evenement

Wild Woods nu op Steam’s Remote Play Together-evenement

by Jos Vis

Ontwikkelaar Octofox Games en uitgever Daedalic Entertainment kondigen met trots aan dat hun actievolle, maar hartverwarmend schattige coöpspel Wild Woods zal deelnemen aan Steam’s Remote Play Together-Event met een nieuwe en verbeterde demo. Het evenement begint vandaag om 10.00 uur PT / 18.00 uur GMT / 19.00 uur CET. Kies een van de vier lieve kattenkrijgers, pak een zwaard en bescherm je trouwe wagen en je geit Rosie tegen gemene bosbeestjes zoals konijnen en dassen. Je kunt dat helemaal alleen doen, of maximaal drie andere vrienden erbij halen en het coöpplezier beginnen. De multiplayer van Wild Wood kan lokaal worden gespeeld met 4 controllers en werkt ook via Steam Remote Play.

Terwijl het overdag draait om het verzamelen van grondstoffen en het verbeteren van je vertrouwde wagen, wordt het ’s nachts riskant. Als de zon ondergaat, verzamelen bandietenbeestjes zich om in een hinderlaag te lopen en aan te vallen! Jij en je katachtige vrienden moeten de wagen verdedigen en ervoor zorgen dat hun bakenvuur niet uitdooft. Als je elke nacht overleeft en het einde van de demo haalt, moeten jij en je harige metgezellen het opnemen tegen de bandietenkoning! Slimme samenwerking is de sleutel om deze machtige vijand neer te halen!

Speel met iedereen!

De echte magie van Wild Woods ligt in de eenvoud en dus de toegankelijkheid ervan. Wie je de controller ook geeft, hij of zij zal de eenvoudige maar leuke bediening na een paar seconden intuïtief begrijpen. Dat betekent echter niet dat er geen uitdaging is. Afhankelijk van de beurten die je op je reis neemt, kan het spel behoorlijk uitdagend worden, waarbij vijanden krachtiger worden of grondstoffen schaarser worden. Gelukkig kun je die moeilijkheidspieken tegengaan door je wagen en katten te upgraden in een veilig kamp.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x