Home GamingAndroid Bekijk meer van Whitethorn Games Showcase

Bekijk meer van Whitethorn Games Showcase

by Jos Vis

Voor het geval je het gemist hebt: Whitethorn Games – uitgever van inclusieve, toegankelijke, gemakkelijke games waaronder APICO, Calico, Lake en Wytchwood – heeft onlangs hun jaarlijkse showcase in première gebracht, boordevol game-onthullingen en aankondigingen over hun line-up van aankomende titels, nieuwe partnerschappen en meer.

Tijdens de Whitethorn Winter 2024 Showcase, die vandaag in première ging op de YouTube-, Twitch- en Steam-pagina van de uitgever, werden nieuwe studiopartnerschappen en titels toegevoegd aan de reeks games van de uitgever, waaronder Pancake Games en hun aanstaande 3D-actie-avontuur. Slime Heroes en nieuwe studio North Star Video Games, die momenteel aan een onaangekondigde titel werken. Daarnaast zijn er releasedatums aangekondigd voor de aankomende plantenpuzzelgame Botany Manor, Lake op de Nintendo Switch en Skate Fish, samen met een verrassende lanceringsaankondiging voor Wytchwood op Android en iOS. Er is nieuwe gameplay onthuld voor de komende games Mythwrecked: Ambrosia Island en Magical Delicacy. En tot slot gaf Bruikbaarheids- en Toegankelijkheidsspecialist Britt Dye een kijkje in de toegankelijkheidspraktijken en -functies van het bedrijf in enkele van hun aankomende titels.

Dit jaar werd Whitethorn Games ook vergezeld door een aantal bondgenoten die zich op één lijn bevinden met de uitgever in hun inzet om de gamesindustrie te verbeteren door een meer inclusieve, toegankelijke en representatieve ruimte voor ontwikkelaars, spelers en professionals uit de industrie te bevorderen. ID@Xbox, Safe In Our World, Take This en Laura Kate Dale, criticus van de toegankelijkheid van videogames en presentator van de op toegankelijkheid gerichte YouTube Series Access-Ability, verschenen op de showcase om de voortdurende inspanningen te delen om ondervertegenwoordigde stemmen in de wereld te versterken. game-ontwikkeling, het bewustzijn over de geestelijke gezondheid bevorderen, positieve initiatieven binnen de gaminggemeenschap bespreken en een toegankelijke ruimte creëren voor zoveel mogelijk spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x