Home StreamingAmazon Prime Wij zoeken redacteurs!

That’s Gaming bestaat nu alweer 10 jaar en we hebben veel mee gemaakt in de afgelopen jaren. We begonnen als Xbox Only en zijn daarna gaan groeien naar een allround website, waar je terecht kan voor je game, tech en zelfs film nieuws.

Dit kunnen we allemaal niet alleen, daarom werken we met een team. Ook dit team heeft het naast de website druk met prive levens en dat is dan ook de reden dat we het team graag uitbreiden. Met de nieuwe look van de website en de toekomstvisie is het een perfecte kans om je bij ons team te voegen.

Dus wil je wat leren of ben je al schrijver en wil je je graag bij ons team voegen, mail dan even naar redactie@thatsgaming.nl en dan nemen we contact met je op.

Wat zoeken we :

Tech News Editor

We hebben sinds vorig jaar een Tech gedeelte, deze richt zich in het geheel op de laatste technologie en gadgets. Je zult je hierin dan ook enkel bezig houden met Tech nieuws, reviews, etc.

Game News Editor

We zoeken ook nieuwsjagers, heb jij een neusje voor de laatste nieuwtjes dan ben jij de gene die we zoeken. Je zal naar eSports events gaan om daar verslag van te doen, andere evenementen horen er ook bij.

Film News Editor

We zoeken ook iemand die alles weet van de laatste films en series. Weet het nieuws te vinden en de laatste trailers te posten. Je zal naar persvoorstellingen van films gestuurd worden om daarna de film al eerder gezien te hebben om vervolgens een review van de film te maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon als Allrounder binnen te komen en van alles op te pakken. Wat het belangrijkste is een goeie sfeer en een goeie motivatie. Samen komen we verder

De vacatures zijn op basis van Freelance, er hangt geen vergoeding aan vast. Wel zal je op basis producten, films of games krijgen om te recenseren. Natuurlijk horen er ook uitjes bij zoals Gamescom, etc

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x