Home Gaming Welkom in de angstaanjagende alternatieve werkelijkheid van Homefront The revolution, waarin Amerika is gevallen

Welkom in de angstaanjagende alternatieve werkelijkheid van Homefront The revolution, waarin Amerika is gevallen

by Mark van Truijen

Deep Silver en Dambuster Studios hebben vandaag het gloednieuwe verhaal achter Homefront®: The Revolution onthuld door de opening cinematic van de game genaamd ‘America Has Fallen’ uit te brengen.

In deze nieuwe, alternatieve geschiedenis, die teruggaat tot de nasleep van de Koreaanse oorlog, is één van de mondiale supermachten gevallen en staat een andere op, gedreven door de genadeloze APEX Corporation, in een wereld met griezelige parallellen met onze werkelijkheid.

“Het belangrijkste kenmerk van Homefront – een bezetting op Amerikaans grondgebied – blijft onveranderd, ” zegt Hasit Zala, Game Director bij Dambuster Studios. “Maar we hebben een gloednieuwe fictie gecreëerd waarin de situatie op een hele andere manier is ontstaan.”

Het volledige verhaal achter de opkomst van APEX wordt verteld in de aangrijpende documentaire uit 2026, APEX en de technologie van overheersing:

Je kunt meer te weten komen over de wereld van Homefront via de uitgebreide timeline op:

http://history.Homefront-Game.com

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei verkrijgbaar voor Xbox One, het alles-in-één game en -entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation 4 en Windows PC.

Native Mac en Linux versies zijn ook in ontwikkeling.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Homefront: The Revolution volg je ons op Twitter en Instagram via @HomefrontGame en op Facebook via Facebook.com/HomefrontGame.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x