Gisteravond heeft producer Tom Mustaine van id Software de SnapMap mode, naast Singleplayer en Multiplayer een van de drie kernonderdelen van DOOM, verder uitgelicht in een uur durende livestream. Deze is terug te bekijken via: https://www.twitch.tv/bethesda/v/62765871

Tom laat onder andere de verschillende mogelijkheden zien van SnapMap en de techniek achter het maken van eigen maps en spelvarianten.

Meer over SnapMap:

DOOM SnapMap – een krachtige maar gemakkelijk te gebruiken game en level-editor tool die zorgt voor oneindig veel gamecontent op alle platformen. Zonder ervaring of speciale expertise kan elke speler snel en gemakkelijk een persoonlijke map maken, nieuwe gameplay toevoegen en zelfs de game logica aanpassen wat zorgt voor compleet nieuwe modi. Speel gelijk met je creatie, deel het met een vriend of maak het beschikbaar voor iedereen over de hele wereld met slechts een druk op de knop.

Aanstaande woensdag 27 april om 20:00 laat id Software meer zien van de singleplayer mode in een uur durende livestream op www.twitch.tv/bethesda.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: