Home Gaming Welkom in Alola! Pokémon Sun & Pokémon Moon arriveren vandaag in Europa!

Welkom in Alola! Pokémon Sun & Pokémon Moon arriveren vandaag in Europa!

by Mark van Truijen

Na het wereldwijde fenomeen Pokémon GO is de volgende grote Pokémon-gebeurtenis gearriveerd! Zowel Pokémon-fans als nieuwkomers kunnen vertrekken naar de wonderschone Alola-regio in Pokémon Sun en Pokémon Moon, want deze hemelse titels zijn nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen.

Het avontuur van Pokémon Sun en Pokémon Moon begint vlak nadat het personage van de speler is aangekomen op Alola, een prachtige regio die bestaat uit vier tropische eilanden en een kunstmatig eiland. Al snel ontmoeten ze daar Professor Kukui en andere bijzondere personages. Aan de speler de taak om de regio te verkennen en de Trial van elk eiland te overwinnen. In Alola leven mensen en Pokémon nauw samen, wat leidt tot een cultuur die sterk afwijkt van die van andere regio’s – en een werkelijk nieuwe Pokémon-ervaring voor de spelers!

Pokémon Sun en Pokémon Moons prachtige Alola-regio, charmante personages en enorme avontuur hebben al geleid tot grote verkoopsuccessen in de VS en Japan en lovende reacties in de media:

  • “Heerlijke games voor zowel de veteraan als de beginner”- 9,3/10 Power Unlimited
  • “Het is een combinatie van de beste facetten uit de oude games met een nieuwe, frisse insteek.” – 9/10 Gamer.nl
  • “Een must-have voor iedere Pokémon fan!” – 9/10 XGN.nl

Naast het avontuur voor één speler kunnen spelers ook genieten van de nieuwe Battle Royal multiplayer mode. Hierin strijden vier spelers ieder-voor-zich met hun beste Pokémon – de winnaar is de speler die de meeste Pokémon weet te verslaan. Meer details over de Battle Royal en vele andere mogelijkheden in Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn te vinden op de Pokémon Sun- en Pokémon Moon-website.

Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen, uiteenlopend van de laaggeprijsde fun van het gestroomlijnde instapmodel Nintendo 2DS tot de meeslepende spelervaringen op grote schermen van de New Nintendo 3DS XL. Vandaag verschijnt ook de Nintendo 2DS Special Edition + Pokémon Sun-bundel, bestaande uit een speciale editie van het Nintendo 2DS-systeem met een 4GB SD-kaart waarop een digitale versie van Pokémon Sun is geïnstalleerd, plus een Nintendo 3DS-voeding. Daarnaast is op 18 november ook de New Nintendo 3DS XL Solgaleo & Lunala Limited Edition verschenen. Dit zwarte New Nintendo 3DS XL-systeem is versierd met artwork van de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala.

De volgende grote Pokémon-gebeurtenis is gearriveerd! Met nieuwe Pokémon om te vangen en de nieuwe Alola-regio om te verkennen, leveren Pokémon Sun en Pokémon Moon een heel nieuwe ervaring en enorm avontuur aan zowel nieuwkomers als Pokémon-veteranen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x