Home Gaming Virtual Hobby Simulator Model Builder komt 8 februari 2022 naar pc

Virtual Hobby Simulator Model Builder komt 8 februari 2022 naar pc

by Jos Vis

Green Man Gaming Publishing en ontwikkelaars Moonlit SA nodigen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten wanneer de virtuele hobbysimulator Model Builder op 8 februari 2022 op pc via Steam wordt uitgebracht. Model Builder is de volgende generatie virtuele hobbygames die het plezier van schaalmodelbouw naar liefhebbers brengt en beginners gelijk.

Er zijn al veel spannende nieuwe functies toegevoegd ter voorbereiding op de lancering, die allemaal een extra laag complexiteit, realisme en vooral plezier toevoegen aan de gameplay van Model Builder. Een van die toevoegingen is Quick Assembly, een functie waarmee spelers eenvoudig op een knop kunnen klikken en het volgende stuk van het model kunnen verbinden, waardoor het proces toegankelijker wordt en toch trouw blijft aan het gevoel een echte modelbouwer te zijn.

Naast nieuwe gameplay-functies en verbeteringen, zou geen enkele modelbouwsimulator compleet zijn zonder een portfolio van spannende en gevarieerde modellen om te bouwen! Model Builder bevat een volledige selectie voertuigen, historische memorabilia, figuren en popcultuuriconen die spelers kunnen uitknippen, in elkaar zetten en schilderen. Deze omvatten de klassieke Britse Spitfire, Dwarf Cleric-miniatuur, post-apocalyptische Wasteland Drifter, de Franse lichte infanterie R35 Tank, Type VIIC Duitse onderzeeër, angstaanjagende Oriental Dragon en een C64 Warcrawler Steampunk Bot. Nieuwe modellen die onlangs zijn toegevoegd, zijn de op anime geïnspireerde Gunbot Hyperion Mech en het Baiku-voertuig in Akira-stijl, evenals de prachtige Warthog Express, die ongetwijfeld een prominente plaats zullen innemen in de in-game showcase van de speler of met de wereld zullen worden gedeeld via de foto stand modus.

Als teaser voor de aanstaande lancering hebben Green Man Gaming en Moonlit S.A een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht die meer laat zien van wat spelers kunnen verwachten op hun reis om meester-modelbouwers te worden.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x