Home Gaming Wat zit er in de nieuwste update voor Warframe?

Wat zit er in de nieuwste update voor Warframe?

by Jos Vis

Digital Extremes heeft zijn nieuwste Warframe-update voor spelers uitgebracht en alle platforms besmet met een hoop Infested-plezier door de première van Nidus Prime Access en de terugkeer van Operation: Plague Star. Warframe-spelers kunnen nu direct het 33e Prime Warframe, de krachtige Prime-variant van Warframe Nidus, zijn Prime Weapons en exclusieve Prime Customizations ontgrendelen of verdienen op Nintendo Switch, pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X |S.

YouTube video


Vandaag gaat ook in première de terugkeer van het populaire Operation: Plague Star-evenement, dat slechts voor een beperkte tijd loopt tot en met donderdag 30 september. Tijdens dit beperkte evenement kunnen spelers zich verenigen om de vlaktes van Eidolon op aarde te verdedigen, een van Warframe’s uitgestrekte open wereldkaarten, tegen geïnfecteerde levensvormen voordat ze hun weg naar Cetus vinden. Operatie: Plague Star zal een hele reeks verwachte spelerbeloningen bevatten, waaronder de nieuwe Ghoulsaw – het wreedste wapen dat is gebouwd voor de grofste Grineer-soldaten. De Ghoulsaw is alleen beschikbaar door deel te nemen aan Operation: Plague Star en beschikt over een groot aantal luchtaanvallen, dia-aanvallen en zware combo’s, waardoor het een wapen is dat Warframe-spelers niet willen missen om toe te voegen aan hun arsenaal. Tijdens dit drie weken durende evenement krijgen spelers die deelnemen aan Operation: Plague Star ook de kans om Nidus Prime Relics in drops te ontvangen, wat een extra bonuspad toevoegt aan het verdienen van Nidus Prime in Warframe.

De nieuwste Warframe-update introduceert ook de Revenant Mephisto Collection op de Warframe Market, een unieke alternatieve skin voor de Revenant Warframe, en brengt enkele wijzigingen in Yareli’s bewegingsvermogen, waarbij een fundamentele wijziging wordt geïntroduceerd in Merulina Dashing en Stat-wijzigingen in Yareli’s vaardigheden over de hele linie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x