Home Gaming Sense – A Cyberpunk Ghost Story toegevoegd aan Plus9

Sense – A Cyberpunk Ghost Story toegevoegd aan Plus9

by Jos Vis

Plus9 is de beste plek om nieuwe en aankomende games te ontdekken die zijn geïnspireerd op anime en manga, en september bewijst het met de toevoeging van Suzaku Games’ Sense – A Cyberpunk Ghost Story. Spelers kunnen vanaf woensdag 8 september 2021 beginnen met het spelen van deze opwindende game die cyberpunk combineert met traditionele Kantonese folklore. Sense komt naar spelers als onderdeel van hun lidmaatschap van de Plus9-gameclub of kan vanaf nu in de winkel worden gekocht.

Sense – A Cyberpunk Ghost Story is een 2.5D horrorspel geïnspireerd op Clock Tower en Fatal Frame. Het combineert cyberpunk-elementen met Kantonese folklore met zorgvuldige aandacht voor tempo, sfeer en verhalen. Sense hoopt het horrorgenre terug te brengen naar zijn roots door viscerale horror en de langzame, angstige griezel van angst te vieren.

Naast Sense komen er in september nog drie andere games bij de Plus9-winkel: Beat Souls, Highway Blossoms + DLC en Seven Mysteries: The Last Page!

Beat Souls – Duik in de cyberpopwereld van Beat Souls! Ontwijk en dans je een weg naar een hoge score in dit intense, ritmische actiespel.

Highway Blossoms – De goudkoorts heeft het westen voor de tweede keer getroffen. Highway Blossoms is een visuele roman die Amber volgt, een meisje dat haar best doet om alleen op de weg te zijn totdat ze een jonge lifter en het dagboek van een goudzoeker van lang geleden tegenkomt.

Seven Mysteries: The Last Page – Een horror-RPG verhaalgedreven game over een groep studenten van de enige school in een klein vreemd stadje.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x