Home GamingAndroid Wat gebeurde er tijdens State of Survival City Tour in Berlijn?

Wat gebeurde er tijdens State of Survival City Tour in Berlijn?

by Jos Vis

FunPlus en zijn KingsGroup-studio organiseerden op 25 juni het evenement ‘State of Survival City Tour’ in Berlijn. Fans van de mobiele gratis te spelen game kregen de kans om zich onder te dompelen in een extreme overlevingservaring met thema-activiteiten gebaseerd op de apocalyptische wereld van State of Survival, geweldige prijzen en de mogelijkheid om samen te werken met de ontwikkelaars achter hun favoriete spel.

Het evenement vond plaats op een ongekende locatie: de iconische Teufelsberg volledig gerenoveerd om een zombie-apocalyptisch scenario uit de game te vertegenwoordigen. Tussen de donkere en bochtige muren van Teufelsberg kregen spelers de kans om deel te nemen aan een gepersonaliseerde Escape Room-ervaring en een quiz gebaseerd op State of Survival, beide beloond met geweldige prijzen zoals Huawei Band 4 Pro en Freebuds 4i. Het ontwikkelingsteam van State of Survival had ook de kans om enkele van de vragen van de Duitse gemeenschap te beantwoorden, met hen in gesprek te gaan en kennis te nemen van hun suggesties.

Het evenement was een gelegenheid om enkele van de grote mijlpalen te vieren die zijn behaald door State of Survival, dat in 2021 1,4 miljoen nieuwe installaties van de Duitstalige gemeenschap bereikte (met een gemiddelde van 200.000 nieuwe spelers in de regio per maand). De Duitse gemeenschap is bijzonder betrokken geweest bij 199.436.967 doden van zombies, 103.388.723.313 getrainde troepen en 260.355.851.608.438 eenheden ingezameld voedsel.

“State of Survival had een fenomenaal 2021 en we waren verheugd om dit evenement persoonlijk te kunnen vieren met onze geliefde gemeenschap”, zei Enric Cabestany, Vice President, Publishing for Europe en LATAM in FunPlus. “We hopen dat dit het eerste van vele over de hele wereld zal zijn en zijn dankbaar dat we de kans hebben gehad om deze gepassioneerde gemeenschap van State of Survival-spelers beter te leren kennen. ”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: