Home Gaming Gerucht: Remasters Red Dead Redemption en GTA IV lijken niet meer te komen na falen GTA Trilogy

Gerucht: Remasters Red Dead Redemption en GTA IV lijken niet meer te komen na falen GTA Trilogy

by Jos Vis

Ken jij dat gerucht nog van die twee Rockstar-games die op de planning stonden voor een remaster-behandeling? Nou, dat project lijkt dus nu van de baan! Na de tegenvallende ontvangst van GTA Trilogy, een collectie van remasters van GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas gaan de geruchten dat Rockstar het niet ziet zitten om verder te werken aan opgepoetste versies van GTA IV en Red Dead Redemption.

Daar valt wat voor te zeggen, want GTA Trilogy was nogal een ‘wanproduct’ met ontelbaar veel bugs, glitches en vreemde veranderingen in de artstyle. De eerste drie 3D-games in het GTA-universum werden eerder overgezet naar mobiele telefoons en die versies werden weer omgezet naar de Unreal Engine, maar onderweg bleef er maar weinig van de originele games over. Vele gamers zaten een lange tijd te wachten op GTA Trilogie, maar de uitgave van Rockstar werd enorm bekritiseerd en daarnaast ook belachelijk gemaakt. Dat laatste vind Rockstar niet zo leuk, omdat hun GTA- en Red Dead-games altijd zo bekend staan om hun kwaliteit.

Jammer is het wel, want wij hadden graag een opgepoetste versie van Red Dead Redemption gespeeld, al is de game zelf inmiddels behoorlijk verouderd. Daarnaast keken wij het meest uit naar een remaster van GTA IV, want als je die game nu opstart op je Xbox 360 of pc opstart merk je dat de draw distances wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Ook waren wij benieuwd naar de verschillen in gameplay, aangezien bijvoorbeeld het rijden in auto’s een stuk realistischer werd neergezet dan in GTA V.

Let op: dit is een gerucht en dat wil zeggen dat het net zo goed niet waar kan zijn. Natuurlijk komen veel geruchten niet uit de lucht vallen en achten wij de kans hoog dat dit project onderweg was, terwijl het niet onlogisch klinkt dat het gestopt is na het tegenvallende GTA Trilogy.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: