Home Gaming Wasteland 2: Director’s Cut Brengt De Godfather Van Post-Apocalyptische RPG Naar De Nieuwe Generatie

Wasteland 2: Director’s Cut Brengt De Godfather Van Post-Apocalyptische RPG Naar De Nieuwe Generatie

by Sven

Deep Silver en inXile kondigen vandaag aan dat Wasteland 2: Director’s Cut speelbaar zal zijn op gamescom 2015 op de Deep Silver stand in hal 9. Deze definitieve editie van Wasteland 2 met vernieuwde graphics, uitgebreidere voice-over, gameplay verbeteringen & aanpassingen en een aantal gloednieuwe features, zal vanaf 16 oktober zowel in de winkel als digitaal verkrijgbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4.

Wasteland 2: Director’s Cut biedt een volledige visuele update voor de met lovende kritieken ontvangen PC versie van vorig jaar, inclusief een verfijnd belichtingssysteem, geüpgraded omgevingen en verbeterde textures, alsook gloednieuwe karaktermodellen van hogere kwaliteit. Aan de audiozijde zijn er voice-overs toegevoegd, en zijn wapen geluiden vernieuwd om meer afwisseling en kracht toe te voegen. Hiernaast zijn er ook nieuwe features en gameplay aanpassingen doorgevoerd, zoals verbeteringen aan gevechten, balancing, en cutscenes alsook nieuwe “Precision Strike”- en “Perk & Traits”-systemen. Daarnaast zijn de user interface en de besturing volledig aangepast en geoptimaliseerd voor consoles.

Key Features:

  • Director’s Cut: Vernieuwde graphics met volledig vernieuwde karakters en levelvormgeving, met tienduizenden zinnen uitgebreide voice-over, en nieuwe features maken dit tot de definitieve editie van Wasteland 2.
  • Turn-Based Tactical Combat: Explosieve en dodelijke squad-based gevechten tegen raiders, mutanten, robots en meer stellen je planning en tactiek op de proef.
  • Your Squad Your Way: Geen zin om een sleutel voor een deur te zoeken?Lockpick, trap de deur in, of blaas hem gewoonweg open met een raketwerper!
  • A Huge Reactive Story: Met honderden spelerkeuzes en consequenties die zich zowel op de korte als lange termijn voordoen, en tussen de 80 en 100 speeluren, zullen geen 2 spelers dezelfde ervaring hebben.
  • Huge & Customizable: Tientallen uren aan gameplay. Honderden karakters. Duizenden variaties voor het uiterlijk van je Rangers. Meer dan 150 wapens. Een heleboel vaardigheden!
  • Enhanced Classic RPG Gameplay: Klassieke RPG gameplay principes geüpdatet naar moderne design filosofieën.

Hieronder nog screenshots van de game!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x