Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment onthult meer informatie over LEGO Toy Pad in LEGO Dimensions

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult meer informatie over LEGO Toy Pad in LEGO Dimensions

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult vandaag dat de LEGO® Toy Pad, onderdeel van de LEGO® Dimensions™ Starter Pack, een interactief onderdeel vormt van de LEGO Dimensionsgameplay ervaring. De LEGO® Toy Pad functioneert als een extra gamecontroller en biedt spelers op een unieke manier interactie met het speelgoed en de game. De innovatieve LEGO Toy Pad – waarmee elke combinatie van zeven personages, voertuigen en gadgets tegelijkertijd in de game kan worden gemaakt – bevat drie verschillende delen met RGB lichttechnologie, die een breed scala aan kleuren produceren om de speler van hints te voorzien en puzzels die ze moeten oplossen.

     LD_GameplayScreen_129

SHIFT modus wordt geactiveerd, wanneer personages gekleurde vortexes in de game moeten gebruiken om gevaar te ontwijken of gebieden te doorkruisen. De speler moet het corresponderende LEGO minifiguur fysiek verplaatsen naar het juist gekleurde deel op de Toy Pad, zodat ze de personage kunnen transporteren naar de vortex van hun keuze in de game.

LD_GameplayScreen_82

Door SCALE te gebruiken kunnen spelers hun LEGO personages laten krimpen tot micro-formaat of enorm vergroten door het LEGO minifiguur fysiek te plaatsen op een bepaald gekleurd deel van de LEGO Toy Pad. Door de schaal van de personages op deze manier aan te passen, krijgt de speler toegang tot nieuwe gebieden om zo puzzels op te lossen binnen het level.

De extra modi van de LEGO Toy Pad – CHROMA, ELEMENTAL en LOCATE – bieden nog meer uitdagingen die interactie tussen fysiek en digitaal spelen vergt, zoals nooit eerder vertoond in de toys to life categorie.

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult ook een Portal Level Pack met een LEGO Chell minifiguur, een The Simpsons™ Level Pack met een LEGO Homer Simpson minifiguur en The Simpsons Fun Packs met LEGO Bart Simpson en LEGO Krusty the Clown minifiguren, plus een Jurassic World™ Team pack met LEGO Owen en LEGO ACU trooper minifiguren.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-één games en entertainmentsysteem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo Wii U™ systeem.

ExpansionPack_International_HomerLevelPack

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x