Home Gaming E3 2015: ArenaNet onthult tijdens E3 PC Gaming Show voorverkoopmogelijkheden Guild Wars 2: Heart of Thorns

E3 2015: ArenaNet onthult tijdens E3 PC Gaming Show voorverkoopmogelijkheden Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

NCSOFT® en ArenaNet™, uitgever en ontwikkelaar van de veelgeprezen Guild Wars franchise, hebben vandaag tijdens de PC Gaming Show op de E3 een verrassende onthulling gedaan. De studio heeft fans in het publiek en fans die thuis meekeken via de livestream verblijd met de onthulling dat de voorverkoop van Guild Wars 2: Heart of Thorns, de nieuwe uitbreiding voor Guild Wars 2® gaat starten. Op dinsdag 23 juni zal de pre-purchase versie in de Nederlandse winkels beschikbaar zijn.Heart of Thorns bevat Guild Wars 2, waarmee nieuwe spelers die deze game niet bezitten meteen aan hun reis in een van de meest veelgeprezen MMO games kunnen beginnen.  Fans die de pre-purchase versie aanschaffen krijgen in de voorverkoop (€ 44,99) behalve de Guild Wars 2 game, de uitbreiding Guild Wars 2: Heart of Thorns, welke later dit jaar beschikbaar is, en biedt toegang tot de bèta weekend evenementen van de uitbreiding. Daarnaast ontvangen spelers de exclusieve “Maguuma Trailblazer” titel.

De verrassende aankondiging van ArenaNet over de start van de voorverkoop werd gedaan aan het einde van het interview met host Sean “Day[9]” Plott en ArenaNet game director Colin Johanson tijdens de PC Gaming Show. Hier onthulden ze gildehuizen, verschillende groeps- en sociale gamekenmerken die toegevoegd worden aan Guild Wars 2: Heart of Thorns.

“De gildehuizen in Guild Wars 2: Heart of Thorns zijn zo veel meer dan de naam impliceert; ze belichamen functies van een van de meest omvangrijke community-systemen die een online game wereld kan hebben,” aldus Johanson. “Gildehuizen zijn feitelijk kaarten die gilden kunnen bezitten, vooruitgang bieden, decoreren, customizen en kunnen groeien. Ze zijn voorzien van een arena voor gevechten die aangepast kan worden en een oorlogsruimte waar wapens gemaakt kunnen worden, om te gebruiken in oorlogen tegen andere gildes in World vs. World PvP. Verder bevatten ze een nieuwe handwerk discipline, genaamd de Scribe, en dat zijn nog maar enkele van de hoogtepunten. Als geheel zijn de functies ontworpen om de nadruk te leggen op de community, spelers de kans te geven om een thuis te vinden, een gezamelijke geschiedenis op te bouwen in de game en zelfs de creativiteit van de spelers te activeren op manieren die nog nooit eerder te zien waren.”

ArenaNet bouwt verder op de onthulling tijdens het event door spannende nieuwe details en assets vrij te geven over gildehuizen tijdens de E3 week via persinterviews en developer blogposts, die leiden naar een eerste kijkje naar de functies in-game tijdens een speciale livestream aankomende vrijdag. Fans worden aangemoedigd om de Guild Wars 2 website deze week goed in de gaten te houden en de speciale aflevering van “Points of Interest” te bekijken op het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal (www.twitch.tv/guildwars2) op vrijdag 19 juni om 21:00 uur.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe Guild Wars 2: Hearts of Thorns kenmerken en voor meer informatie over de voorverkoop, bezoek https://heartofthorns.guildwars2.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d