Home Gaming Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt nieuwe Mortal Kombat X esports competitie aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt nieuwe Mortal Kombat X esports competitie aan

by Mark van Truijen
Na het succesvolle ESL Pro League seizoen biedt het uitgebreide programma meer manieren om te strijden en te winnen met het spelen van de meeste recente game in de legendarische vechtgame franchise


Vandaag, vlak na de tweede pro league finale, kondigt Warner Bros. Interactive Entertainment een uitbreiding aan van Mortal Kombat X esports. De nieuwe competitie start in april en omvat de ESL Mortal Kombat X Pro League Season 3, de ESL Challenger Cup en de officiële sponsoring van plaatselijke toernooien in Noord-Amerika en Europa. De prijzenpot voor deze competitie bedraagt $500,000 USD.  Met deze prijzenpot en de nieuwe personages beschikbaar in de recent verschenen Mortal Kombat XL, is voor fans nu het moment om deel te nemen, te winnen en te genieten van deze succesvolle vechtgame van NetherRealm Studios.

“Bij Mortal Kombat heeft het altijd gedraaid om vrienden die vanaf de bank de strijd met elkaar aangaan. Met Mortal Kombat X hebben deze spelers nu verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de toernooien om zo hun vaardigheden te tonen en er geld mee te winnen,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios en medebedenker van Mortal Kombat. “Dit is de grootste samenwerking die we zijn aangegaan met de esports scene en met onze nieuwe, verbeterde online ervaring kijken wij uit naar de intense match-ups in de verschillende toernooien die we ondersteunen.”

Het derde seizoen van de ESL Mortal Kombat X Pro League start op 3 april. Gedurende acht weken seizoen nemen de beste spelers van over de hele wereld het online tegen elkaar op. Zestien finalisten uit Noord-Amerika, Europa, het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) en voor het eerst uit Latijns-Amerika komen op 12 juni in Burbank, Californië bijeen voor een live krachtmeting in het bijzijn van publiek. PlayStation®4 computer entertainment systeem spelers strijden om een gedeelte van de prijzenpot van $ 200.000 USD. De prijzenpot wordt verdeeld onder acht finalisten, waardoor meer spelers dan ooit kans maken op een gedeelte van de prijs.

De ESL Mortal Kombat X Challenger Cup start op 2 april en bieden PlayStation®4 systeem en Xbox One spelers die niet deelnemen aan de ESL Pro League een nieuwe manier om online te strijden om geld en andere prijzen. Tot eind juni worden wekelijks open toernooien gehouden in Noord-Amerika, Europa, GOS en Latijns-Amerika en worden de maandelijkse finales live gestreamd.

Daarnaast zullen Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios lokale toernooien in Noord-Amerika en Europa blijven sponsoren en bijdragen aan de prijzenpot.

Fans kunnen Mortal Kombat X esports steunen door de Blue Steel Sub-Zero of pas verschenen character skin te kopen via de PlayStation®Store of Xbox Marketplace. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Mortal Kombat X prijzenpot.

Bezoek voor meer informatie over de ESL Mortal Kombat X Pro League Season 3 en de ESL Mortal Kombat X Challenger Cup Series ProLeague.com/MKX. Volg Mortal Kombat op Facebook en Twittervoor de laatste updates.

Mortal Kombat™ X is NetherRealm Studios’ meest recente game van hun legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en stelt de iconische franchise voor aan een nieuwe generatie. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit. De game biedt een volledig een nieuwe ervaring waarmee spelers op ieder moment online wedstrijden kunnen spelen, waarbij ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd om heerschappij. Voor het eerst kunnen Mortal Kombat X spelers kiezen uit meerdere variaties van een personage, wat invloed heeft op zowel de strategie als de vechtstijl. Spelers stappen in een origineel verhaal met enkele van de meest aansprekende karakters uit de game, waaronder Scorpion en Sub-Zero. Nieuwe spelers worden geïntroduceerd die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen en het verhaal samenbinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x