Home Gaming WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT EN TURTLE ROCK STUDIOS™ KONDIGEN “BACK 4 BLOOD” AAN

WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT EN TURTLE ROCK STUDIOS™ KONDIGEN “BACK 4 BLOOD” AAN

by Jos Vis

Warner Bros. Interactive Entertainment en Turtle Rock Studios hebben vandaag Back 4 Blood aangekondigd, van de makers en het ontwikkelingsteam van het veelgeprezen, co-opfenomeen Left 4 Dead. Back 4 Blood is volledig ontworpen als een originele, premium titel en brengt het beste uit de coöperatieve zombie-shooter samen met nieuwe functies en de allernieuwste technologie. 

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met het ervaren team van Turtle Rock Studios in Back 4 Blood om het coöperatieve zombie-genre te stimuleren met innovatieve gameplay voor meerdere spelers,” aldus David Haddad, president, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Het getalenteerde team van Turtle Rock heeft gezamenlijk al meerdere verbluffende games ontwikkeld en dit is een grote kans om met hen samen te werken en een nieuw speluniversum te bouwen, speciaal voor de grote co-op zombie shooter community.” 

“Het is moeilijk het belang van deze mogelijkheid in te schatten. We keren terug naar een genre dat zijn oorsprong vond in onze studio. We hebben meer dan tien jaar ervaring en zitten boordevol zombie-ideeën,” aldus Chris Ashton, medeoprichter en ontwerpdirecteur, Turtle Rock Studios. “Verder zitten sommige van onze beste teamgenoten uit de sector bij WBIE. Zij begrijpen ons ontwikkelingsproces en zijn net zo betrokken bij onze ‘spelers gaan voor’-mentaliteit. We zijn verheugd met deze aankondiging en kunnen nu direct aan de slag met de community.”

“We rusten niet op onze lauweren. Ons doel is om alles wat we hebben geleerd te benutten en verder te gaan. We weten dat het een moeilijke taak is,” aldus Phil Robb, medeoprichter en Creative Director, Turtle Rock Studios. “Het team zal aanzienlijk worden uitgebreid omdat we de grootste uitdaging tot nu toe aangaan. Deze titel moet zich onderscheiden en we zullen ons best doen om dit te bewerkstelligen.”

Kijk voor meer informatie over Back 4 Blood op www.Back4Blood.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: