Home Gaming Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend

Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend

by Jos Vis

Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).

Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: https://warhammer-chaosbane.com

Deze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4T, Xbox One en Steam.

Content van de tweede betafase:

  • Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.
  • Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en deWood-Elf archer.
  • Maximum level: 25
  • Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen.

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos – een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.

Warhammer: Chaosbane is vanaf 4 juni 2019 beschikbaar voor PlayStation 4T, Xbox One, en pc, op 31 mei voor bezitters van de Magnus Edition en Digital Deluxe-versie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: