Home Gaming Warhammer Chaosbane datum closed beta aangekondigd

Warhammer Chaosbane datum closed beta aangekondigd

by Mark van Truijen

Bigben en Eko Software onthullen met plezier de datum voor de eerste fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane, de eerste action-RPG die plaatsvindt in het Warhammer Fantasy Battles-universum en op 4 juni verschijnt. De twee betafases zijn toegankelijk voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Digital Deluxe- of Magnus-versie).  Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar.

De eerste fase duurt van 7 tot 13 maart op PlayStation 4TM, Xbox One en Steam.

  • Pre-downloads beginnen op 6 maart om 10 uur.
  • De beta begint op 7 maart om 10 uur.
  • De eerste fase eindigt op 13 maart om 10 uur.

Tijdens deze beta kunnen spelers hun personages tot level 20 laten stijgen, de riolen van Nuln verkennen en tegen de Nurgle-demonen strijden. De beta kan samenwerkend met maximaal vier spelers gespeeld worden, zowel lokaal als online. Er zijn twee personages beschikbaar: Konrad, een imperial soldier, en Elontir, een high-elf mage.   

Ter voorbereiding op de eerste betafase heeft EKO Software een aantal “Ask Me Anything”-vragen uit de community verzameld.

Warhammer: Chaosbaneis de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.WARHAMMER: Chaosbane is vanaf 4 juni 2019 beschikbaar voor PlayStation 4TM, Xbox One en pc en vanaf 31 mei voor bezitters van de Magnus Edition of de Digital Deluxe Edition

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: