Home Gaming Game Ready Driver voor Apex Legends, een nieuwe RTX-bundel en drie nieuwe G-SYNC-compatible displays

Game Ready Driver voor Apex Legends, een nieuwe RTX-bundel en drie nieuwe G-SYNC-compatible displays

by Mark van Truijen

Vandaag  brengt NVIDIA een nieuwe Game Ready Driver uit voor Apex Legends. We hebben ook een nieuwe bundel aangekondigd voor GeForce RTX GPUs, deze omvat de games Metro ExodusAnthemTM, en/of BattlefieldTMV. GeForce Gamers kunnen hun nieuwe titels spelen op weer 3 nieuw toegevoegde G-SYNC-compatibele displays.

Koop GeForce RTX, Krijg Metro Exodus, Anthem, en/of Battlefield V

NVIDIA komt vandaag met een waanzinnige nieuwe ‘RTX Driedubbel plezier’-bundel voor GeForce RTX. Gamers krijgen Metro Exodus, Anthem en Battlefield V bij de aanschaf van een in aamerking komende GeForce RTX 2080 Ti of 2080 GPU, desktop en laptop. Of, als spelers een GeForce RTX 2070 of 2060 GPU, desktop of laptop kopen, kunnen ze één van de drie games kiezen.

Meer info: https://www.nvidia.com/nl-nl/geforce/campaigns/rtx-triple-threat-bundle/

De lijst met G-SYNC Compatible Displays breidt uit

Het G-SYNC-Compatible programma breidt het G-SYNC ecosysteem uit, en is bedoeld om consistentie in de game-ervaring aan te brengen en helpt consumenten te informeren over welke beeldschermen een goede VRR-ervaring op instapniveau bieden.

Drie nieuwe  monitoren zijn toegevoegd aan de lijst met G-SYNC Compatible Displays:

  • BenQ XL2540-B/ZOWIE XL LCD
  • Acer XF250Q
  • Acer ED273 A

NVIDIA zal samenwerken met monitor-OEM’s om de ervaring op monitoren die het AdaptiveSync-protocol ondersteunen te valideren. Degenen die hieraan voldoen, worden aangeduid als “G-SYNC compatible”. Voor een volledige lijst van G-SYNC Compatible displays, klik hier.

Game Ready voor Apex Legends 

Onze laatste GeForce Game Ready driver optimaliseert je game-ervaring in Apex Legends. Het geeft je ook de beste ervaring in Devil May Cry 5 en Tom Clancy’s Division II.

Game Ready Drivers zijn beschikbaar op of rond release van de meeste grote releases en zorgen voor de beste ervaring en vloeiende gameplay. Iedere Game Ready Driver is ook Microsoft WHQL-certified.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: