Home Gaming Wargaming’s 1 april extravaganza

Wargaming’s 1 april extravaganza

by Mark van Truijen

Wargaming viert normaal gesproken elk jaar 1 april met een grap of zelfs met meerdere speciale in-game events voor de community. Ook dit jaar heeft Wargaming leuke dingen in petto en publiceert diverse 1 april game modi.

World of Tanks (PC):

Van 1 t/m 5 april kunnen World of Tanks spelers met “Moon Mayhem” aan de slag. Voor het eerst zal er op de PC een kolonie op de maan worden neergezet. Waarom? Gewoon omdat het kan! Gedurende dit event kun je met een nieuwe tank aan de slag genaamd “IS 8-BALL”. De bedoeling is om met jouw ruimte tank andere tanks in de kraters te mieteren.

Omdat er op de maan is er minder zwaartekracht en wrijving is zal jouw “IS 8-BALL” anders en gladder aanvoelen dan een reguliere tank. Daarnaast liggen er nog allerlei gevaren om de hoek zoals meteorenregen en bizarre afwijkingen in zwaartekracht. Om mee te doen hoef je enkel in je garage de “IS 8-BALL”, die gratis tot jouw account is toegevoegd, te kiezen en op “Battle” te drukken.

Check het Youtube filmpje hier: https://www.youtube.com/watch?v=TwltdM9lzOE&feature=youtu.be

World of Warships:

In World of Warships kunnen gamers vanaf 31 maart t/m 11 april in hot tubs dobberen in de speciale “Ruinberg In Jacuzzi” map.

Enige wat je hoeft te doen is een van deze schepen te kiezen die gratis in jouw haven zijn toegevoegd en op “Battle” te klikken: the Pokeboat (JP), Botishkaff (RU), Das Boot (DE) en de Bottlesheep (US).

Elk schip heeft een “Fish” kapitein die correspondeert met het land van herkomst. Wanneer jouw schip in de haven is komt er een 3d model van “Bad Captain” (van de gelijknamige show) op dek. De kapitein zit weliswaar in zijn blote kont maar waarom wordt in dit volgende filmpje duidelijk.

Check het Youtube filmpje hier: https://www.youtube.com/watch?v=S66AbSZV_No&feature=youtu.be

World of Tanks Xbox 360, Xbox One en PlayStation 4:

De console spelers kunnen ook een maritiem avontuur tegemoet gaan in het “TOG Boat” event die van 1 t/m 3 april duurt. Spring in de HMS TOG II* en speel mee in oceanische 7-vs-7 gevechten.

Bestaande spelers zullen de HMS TOG II* gratis in hun garage krijgen, spelers die nieuw zijn moeten eerst een gewoon potje spelen en zullen ook dan kosteloos het in hun garage vinden.

Zodra je de HMS TOG II* hebt geselecteerd zal de garage vollopen met water waardoor je daarna via het kanaal de match in kan varen.

Check het Youtube filmpje hier: https://youtu.be/ouHsWBrgmBM

Dus genoeg leuke dingen voor 1 april! Doe ook mee!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x