Home Gaming Warframe in top lijst meest bekeken Twitch games van 2019

Warframe in top lijst meest bekeken Twitch games van 2019

by Jos Vis

De vierde jaarlijkse TennoCon heeft kijkcijferrecords neergezet en laten zien dat er een behoorlijke groei zit in de community van Warframe. Met in totaal meer dan 2 miljoen uren TennoCon 2019 kijktijd en meer dan 490.000 totale kijkers kun je best van een succes spreken.

Onder andere door het Warframe geweld op TennoCon staat de game uiteindelijk op nummer 6 van de meest bekeken games op Twitch in 2019.

Voor de eerste keer breidde Digital Extremes de live-uitzending van TennoCon uit om alle ontwikkelaarspanels en presentaties van de hoofdstage van de show te tonen. Viewer donaties tijdens de uitzending, in combinatie met de opbrengst uit TennoCon 2019 brachten meer dan $ 250.000 op voor een goed doel.

“We groeien continu door de manier waarop we TennoCon jaar na jaar ondersteunen”, zegt Rebecca Ford, Live Operations en Community Director bij Digital Extremes. “Onze gemeenschap is het hart en de ziel van Warframe. Zij zijn wat ons inspireert en drijft als ontwikkelaars, en we zijn vereerd de mogelijkheid te hebben om de toekomst van Warframe te bouwen met zo’n gepassioneerde en toegewijde community. We doen dit voor onze spelers. “

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: